2777
2789
عنوان

کیا برادر شوهر مجرد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 32 پست
چرا شغل نداشتن؟

شغل دارن دنبال دختر خوشگل میگردن 

چندتا خواستگاری رفتیم قبول نکردن به خاطر قیافه با اینکه کارمند بودند

دخترا خیلی هم قشنگن هااا ولی اونا نمیپسندن

اربابم حسین🖤🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحال باش

البته از یه جهت خوش حالم میدونی چرا چون من وقتی عروسیشون شدم ابنا میخواستن مفتی مفتی زن پسرشون شم واین گه وقتی گفتم خونه میخوام مادر شوهرم بهش برخورد فکر کزد پرتوقع ام الان رو هردختری دست میزاره میگه خونه داره که نداره 

یه دونه داشتم در کمال ناباوری پارسال در ۵۰ سالگی یه جاری خوشگل برامون اوردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
البته از یه جهت خوش حالم میدونی چرا چون من وقتی عروسیشون شدم ابنا میخواستن مفتی مفتی زن پسرشون شم وا ...

دیدی گفتم مهربان تر از خدا نداریم هرکسی هرجور خدا بهتر میدونه حتما حقشه پس دلت اصلا نسوزه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

جاری نداری حرف نیست راحتی بیخیال بابا دلت واس هیچکس نسوزه مهربان تر از خدا نداریم

اینم بگم یه چند باری به خاطر راصی کردن برادر شوهرم قلب من وشکشت باعث شد بین من وشوهر اختلاف پیش بیاد

اینم بگم یه چند باری به خاطر راصی کردن برادر شوهرم قلب من وشکشت باعث شد بین من وشوهر اختلاف پیش بیاد

کارایی که با تو کردن کارما داره دیگ پس باید پس بدن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دقیقا همسر من برای بردارش موتور خرید برای بچه خواهرش موتور خرید پر توقع شدن الان مثلا میریم مسافرت خ ...

ما برعکس تنها کسی ک توقع نداره خواهر شوهرمه برادرشوهرم همشون شاغل و پردرامد هستن ولی بازم چشمشون ب ماست متاسفانه منم عادت کردم میگم خداروشکر داریم ب اونام کمک کنیم جا دوری نمیره 🥺

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
دیدی گفتم مهربان تر از خدا نداریم هرکسی هرجور خدا بهتر میدونه حتما حقشه پس دلت اصلا نسوزه

آره من خیلی اذیت شدم من تو خونه خیلی قدیمی نشستم که پدر شوهرم مال اونه مادر شوهرم میخواست به خاطر برادر شوهرم مارو از:خونه پا کنه  شوهر بیچاره من با پول خودش تعمیر کرده من به شوهرم گفتم  شوهرم زنگ زد به مادرش دعواش کرد من یه روز:تمام گریه کردم