2777
2789

سلام بچه ها به نظرتون الآنم میشه بلاگر شد با این تعداد از بلاگرا؟و به نظرتون یه بلاگر باید چه ویژگی داشته یا از کجا شروع کنم؟و یه محتوا جدید یا یه کار جدید پیشنهاد بدید که خاص باشه و همه دنبال کنند

من شنیدم خیلی درآمد دارند از تبلیغات و پیجشون نمیدونم تا چه حد درسته ولی واقعا تخصصی ندارند همشونم پولدارن

بلاگرایی که یه تخصص دارن که هیچی موفق باشن، اما اونایی که با رقصیدن و مسخره بازی ویو میگیرن و تبلیغ میکنن و پول میگیرن بیشتر شبیه گداهای سر چهار راهن، پولداری به هر قیمتی و از بین بردن آبرو....

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شوهر تو دستو بالت داری برین برقصین پول پارو کنین

خخخ دارم ولی اصلا از اینکارا خوشم نمیاد که بیام برقصم دنبال یه محتوا جدید و خاصم که کسی مسخره نکنه و با منطق دنبالم کنند

بلاگرایی که یه تخصص دارن که هیچی موفق باشن، اما اونایی که با رقصیدن و مسخره بازی ویو میگیرن و تبلیغ ...

اره کار جالبی نیست چقدرم مردم حرف بارشون میکنند و مسخره میکنند به نظرم خیلی بیپرستیژن اما خب یه سریا مدلند یا تخصصی دارند یا یه بچه بانمک دارند همه خوششون میاد بعضیاشون واقعا چندشن