2777
2789
عنوان

آنلاین هست ولی پیام نمیده

415 بازدید | 25 پست

با یکی اشنا شدم میگه تمایل داره بیشتر اشنا بشیم اما پیام زیاد نمیفرسته هر روز در حد سلام خوبی چه خبر... شش ماهه که اشنا شدیم ولی صمیمی نشده..حتی برای گفتن شب بخیر صبح بخیر...حتی دست همو هم نگرفتیم بعد هفت بار بیرون دیدن با اینکه زیاد مذهبی هم نیست، ایا طبیعیه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سرش حتما جای دیگه گرمه شما رو هم نمیخواد از دست بده

چجوری ۶ ماه باهاش دووم اوردی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیین دو حالت داره. حالت مثبتش اینه که طرف خجالت میکشه و هنوز یخش باز نشده که برای یه پسر خیلی غیرطبیعیه اونم بعد از هفت بار بیرون رفتن. حالت دومش اینه که یه چیزی گفته و تو زیادی جدی گرفتی. بیشتر اشنا شیم به این معنی نیست که قطعا قراره خوشش بیاد. بنظرم وابستگیت رو کم کن فعلا

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
سرش حتما جای دیگه گرمه شما رو هم نمیخواد از دست بدهچجوری ۶ ماه باهاش دووم اوردی

بهش گفتم چرا ابراز علاقه نمیکنی اگه واقعا منو میخوای...چند بار خواستم کات کنم نذاشت دو روز خوب شد بعد دوباره همون اخلاق سابق برگشت

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بهش گفتم چرا ابراز علاقه نمیکنی اگه واقعا منو میخوای...چند بار خواستم کات کنم نذاشت دو روز خوب شد بع ...

نذاشت که نداریم جوابشو سرد بده قرار هم گذاشت بهونه بتراش 

بعد ۶ ماه دیگه باید کاملا بدونی کجای رابطه ای

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بیین دو حالت داره. حالت مثبتش اینه که طرف خجالت میکشه و هنوز یخش باز نشده که برای یه پسر خیلی غیرطبی ...

اخه مرد ۳۹ ساله چرا باید خجالت بکشه؟ 

نمیدونم جدی بگیرم یا نه اما خانواده ها اشنا شدن

بهش گفتم چرا ابراز علاقه نمیکنی اگه واقعا منو میخوای...چند بار خواستم کات کنم نذاشت دو روز خوب شد بع ...

خوب نمیشه نمیخوادت منم توی همچین رابطه ایم و به این نتیجه رسیدم براش جذاب نیستم بعد دوسال

نذاشت که نداریم جوابشو سرد بده قرار هم گذاشت بهونه بتراش بعد ۶ ماه دیگه باید کاملا بدونی کجای رابطه ...

به من میگه هر چی تو بگی قبول! 

ولی ابراز محبت نداره... نهایتش مثلا پیاممو لایک میکنه 

اخه مرد ۳۹ ساله چرا باید خجالت بکشه؟ نمیدونم جدی بگیرم یا نه اما خانواده ها اشنا شدن

شاید دلش راضی نیست یا پشیمون شده

تو فعلا بیخیالش شو ببین خودش چیکار میکنه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
خوب نمیشه نمیخوادت منم توی همچین رابطه ایم و به این نتیجه رسیدم براش جذاب نیستم بعد دوسال

آخه این از یه طرف میگه هر چی تو بگی قبول 

از یه طرف هیچ دختری بجز من فالو نکرده اینستا

واقعا نمیدونم چرا اخلاقش انقدر خشکه... 

به من میگه هر چی تو بگی قبول! ولی ابراز محبت نداره... نهایتش مثلا پیاممو لایک میکنه

بعد با این ادم میخوای ازدواج هم بکمی؟

یعنی واقعا میخوای با اذمی که زبون محبت نداره و بهت بی توجهه ازدواج کنی؟

منتظر چی هستی دقیقا برای اینکه بفهمی طرف مناسب نیست؟

در آب نمکی حالت دوم کلا ادم سردی هستعاطفی نیست

بهم گفت سرد نیستم ولی هیچ حرکتی هم نکرده که معلوم بشه سرده یا گرم... حتی نگاه درست و حسابی هم نمیکنه تو چشم ادم

2790
2778
2791
2779
2792