2777
2789
عنوان

دليل اين كار جاريم چيه

512 بازدید | 11 پست

بچم ٢سالشه تاحالاواسش هيچ جشنني نگرفته بودم عيچي چون شرايط مالي اصلا نبود امسال واسش تومردادماه جشن گرفتم ١٧ام همين جاريم گفت اااا من اون تاريخ نيستم كه درصورتي كه ميدونم دروغ ميگه كلا بامن مشكل داره مثات توجمع تاچشم بهش ميفته زودروشو اونورميكنه ،سعي ميكنه كل حنعودور خودش جمع منه من تنها بشم ،توبدترين شرايط كه تنها بودم شوهرم ماموريت بود همه واسم زنگ ميزدن جز اون مثلا تا من خونه مادرشوهرمم بچش اونجاست مياد ميبرتش من اونجام اون نمياددرصورتي كه مادرشوهرم ميگفت اون ميخواست بياد ولي نمياد همش درحال سوسه اومدن واسه هونواده شوهره،وام لهجه مياد كلاس ميزاره همييييشه پيسنهاداي چيپ و بي ارزش بهم ميده دلش ميخوادهميشه همجا ابروي ما بره توهرزمينه اي ،تفرقه انداز غيرمستقيمه،كلا بااينكه ازمن ٣-٤سال بزرگتره ميخواد زياد بررگيشونشون بده تا من ميرم طرفش ميره بايكي ديگه ميحرفه ،دوست داره تومهمونياكسي به من توجه نكنه حرف نزنه فقط خودش باسه همش ميخوادبرسونه بااون حاري در ارتباطه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حسوووووده حسوووود منم یه جاری دارم انقد حسوده که دیگه همه میدونن هیچی هم نداریم و مستاجریم ولی همینطوره چشم دیدنمو نداره

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
جاری منم این اخلاقارو داره..خودشو گنده میگیره بیشتربااون جاریم حرف میزنه نمیدونم اخه من هیچ بدی هم بهش نکردم!!😐گاهی شده تنها کنارهم نشسیم و باهمم حرف نزدیم..اخه اون حرف نمیزنه اگه منم یچیز بگم با بی معرفتی و یجوری جوابتو میده که ادم از حرف زدنش پشیمون میشه بخاطرهمین منم باهاش صحبتی نمیکنم.خیییلی کم پیش میاد حرف بزنیم

ما یک سال بچه دار نشدیم ولی ب همه گفتیم بچه نمیخایم یبار تو جمع بهم گفت مکنه شوهرت باهات رابطه نداره ازش متنفرم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️