2777
2789
عنوان

اول ازدواج شما اینجوری بود

496 بازدید | 32 پست

خیلی حساسیت نشون میدم مثلا همسرم سر کار یا خسته اس زنگ نمیزنه میگم چرا زنگ نمیزنه یا وقت نمیکنه هی چرت و پرت فکر میکنم یا تو پیجش مثلا دختری میبینم که نمیشناسم حساس میشم بیچاره محبت میکنه کمم نمیزاره برام هنش به فکرمه مریض میشم حالم و میپرسه بیرون میریم و اینکه واقعا به خانوادم احترام میزاره به خودمم همینطور حس با ارزشی میکنم از رفتارش  واقعا فکر کنم من مریضم 😐 

خدااااا

نه اصلا حتی اول نامزدیم نبودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه اینجور نبودم

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بارداریم بشدت حساس شده بودم هردقیقه اشکمو درمیاورد الان دیگه بی تفاوت شدم نسبت بهش مهم نیس دیگه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اوایل ازدواج همینطوریه چون از مجردی اومدی بیرون و به نوعی دوره جدیدی از زندگیت شروع شده و هنوز عادت نداری و فک میکنی باید ۲۴ ساعته بهت فک کنه کم کم با گذر زمان عادی میشه ولی سعی کن زیاد به این افکار بال و پر ندی 🥰

نه اصلا حتی اول نامزدیم نبودم

پس من چرا اینجوریم اخه 😐 فکر کنم اثر این نی نی سایته اونقدرررر تاپیک های چرت وجود داره ذهن منم به هم میزنه فکر کنم زیادی غیرتی هستم نه؟

خدااااا
اوایل ازدواج همینطوریه چون از مجردی اومدی بیرون و به نوعی دوره جدیدی از زندگیت شروع شده و هنوز عادت ...

مرسیییی انشا اله همه خوشبخت بشن منو شوهرمم با هم 😍

خدااااا
داری شاخکاشو تیز میکنی که اگه کاریم نمیکنه ببخشید بعدا بکنهمطمئن باش یه روز با خودش میگه چه من خطا ب ...

بله چشم به خودش هیچی نمیگم خود خوری میکنم 

خدااااا
پس من چرا اینجوریم اخه 😐 فکر کنم اثر این نی نی سایته اونقدرررر تاپیک های چرت وجود داره ذهن منم به ه ...

اره خیلی غیرت داری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برو مشاوره نرمال نیستی

هوف نمیدونم واقعا مثلا انگشتر نمیندازه اوایل دستش کرد بعد دوبار گم کرد از ترسش گفت میندازم گم میکنم طلاعه به خودمم گفت حتی من ناراحت شدم گفت عزیزم تو پیشم نیستی که کسی که بخواد کاری کنه میتونه حلقه رو پیش تو بندازه بعد دربیاره گفت مهم دلمه که مال توعه چشممه که تو رو میبینه فقط

خدااااا