خیلی حساسیت نشون میدم مثلا همسرم سر کار یا خسته اس زنگ نمیزنه میگم چرا زنگ نمیزنه یا وقت نمیکنه هی چرت و پرت فکر میکنم یا تو پیجش مثلا دختری میبینم که نمیشناسم حساس میشم بیچاره محبت میکنه کمم نمیزاره برام هنش به فکرمه مریض میشم حالم و میپرسه بیرون میریم و اینکه واقعا به خانوادم احترام میزاره به خودمم همینطور حس با ارزشی میکنم از رفتارش واقعا فکر کنم من مریضم 😐
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.
تو بارداریم بشدت حساس شده بودم هردقیقه اشکمو درمیاورد الان دیگه بی تفاوت شدم نسبت بهش مهم نیس دیگه
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اوایل ازدواج همینطوریه چون از مجردی اومدی بیرون و به نوعی دوره جدیدی از زندگیت شروع شده و هنوز عادت نداری و فک میکنی باید ۲۴ ساعته بهت فک کنه کم کم با گذر زمان عادی میشه ولی سعی کن زیاد به این افکار بال و پر ندی 🥰
هوف نمیدونم واقعا مثلا انگشتر نمیندازه اوایل دستش کرد بعد دوبار گم کرد از ترسش گفت میندازم گم میکنم طلاعه به خودمم گفت حتی من ناراحت شدم گفت عزیزم تو پیشم نیستی که کسی که بخواد کاری کنه میتونه حلقه رو پیش تو بندازه بعد دربیاره گفت مهم دلمه که مال توعه چشممه که تو رو میبینه فقط