2777
2789
عنوان

غیق غیق کردن ویا صدا در گلوی نوزاد

591 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه پسر۳۱ روزه دارم از دو هفته به بعد موقع شیر خوردن یا خوابیدن صدایی در گلوش میاد یا موقع خواب این صدا که میده از خواب بیدار میشه بردمش دکتر گفته مشکلی نداره قطره برا بینیش داده ولی بازم تغییری نکرده من خیلی میترسم  راهنمایی کنید سرما هم نخورده که بینیش بگیره

منم اینجوری بود قطره بینی داد اولاش تاثیر نداشت ولی بزرگتر که شد خوب شد. الان دو ماهو نیمشه. نگران نباش

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری بود قطره بینی داد اولاش تاثیر نداشت ولی بزرگتر که شد خوب شد. الان دو ماهو نیمشه. نگران ن ...

یعنی میگی باز نبرمش دکتر چه قطره ای بهت داده اسم قطره ای که به بچه من داده رینوسالتین هست 

یعنی میگی باز نبرمش دکتر چه قطره ای بهت داده اسم قطره ای که به بچه من داده رینوسالتین هست 

رینوسالتین قطره بینی دیگه. همون جلد سبز. یسری صداهایی که نوزاد از خودش در میاره به خاطر مواجهه با شرایط جدید بیرون. انشاله به مرور زمان و بزرگتر شدنش حل میشه نگران نباش. 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
شاید رفلاکس داره . بالش بزار زیر سرش طاق بازم نخوابونش

اگه رفلاکس داشته باشه مدام شیر بالا میاره. استارتر بچت مدام بالا میاره؟