2777
2789
عنوان

😭😭😔

100 بازدید | 9 پست

چرا زندگی من اینطوریه آخه؟همیشه خواستم خانوادمو سر بلند کنم با یه پسر رل ام نزدم رفتار خوب داشتم همیشه تو اجتماع بودم به خودم به اندامم خیلی می‌رسیدم رواعتماد بنفس و همه چیم کارمیکردم تا اینکه دیگه دیدم به چه دردی میخوره اینا؟وقتی واقعا عذر میخواما اما زندگی یه دختر پونزده ساله ازمن بهتره!طرف نامزدش دکتره حالا بماند که چه شانس و بخت بلندی داشته خدایا نمیخندما اما قیافش حتی معمولی ام نبود!قد 1۵۰وزن ۹۰اون شانس ازمن بهتر بود یه ازدواج کرده دهن همه باز مونده بعد من دریغ از یک همدم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر من از مجردیت لذت ببر حالا ما که شوهر داریم چه گلی زده سرمون ؟الان شوهر من پنج شش روزه قهر کرده رفته وسایلشم برده...از زمین میباره آسمون..جدیدا مردا جمع میکنن میرن..منو پسرمم داریم عشق وحال میکنیم ...غصه نخور

چند سالته؟

۱۸سالمه شاید بگید خیلی زوده!اما من از همه چیم گذشتم مامان و بابام شاد باشن حالا میبینم من یه بدبختم که اونا ام به روم میارن حتی!

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهر من از مجردیت لذت ببر حالا ما که شوهر داریم چه گلی زده سرمون ؟الان شوهر من پنج شش روزه قهر کرده ...

آخه بحث شوهر نیست چرا یکی اینقدر خوش شانسه یکی مثل من بدبخت

تو هجده سالگی قرار بوده به کجا برسی که نرسیدی؟؟؟اینهمه ناامید نباش برا زندکیت تلاش کن سعی کن درس بخونی ی شغل خوب داشته باشی. ابنهمه ناامیذی برا یک هجده ساله که اول راه است درست نیست‌ من فکر کردم الان سی و اندی سالته

پسرها به قیافه دل نمیدن این صد بار ، تصور اشتباهی که زنها دارن متاسفانه دوم اینکه برای زن زندگی فقط ...

من هیچ عمل زیبایی نداشتم یعنی پسند شون نبودم؟اتفاقا من تو آشنا ها دیدم قیافه ای زنشونو صد بار به رخشون کشیدن