ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از نظر پزشکی و هسته ای از نظر کشاورزی از نظر ورزش از نظر اینکه به دورترین مناطق ابو برقو گاز و جاده کشیده شده البته احتمالا میگی دنیا خیلی جلوتره اینو درنظر بگیر ایران ۴۵ ساله تحریمه و جنگه و مزدورای داخلی زیادی تو مناصب مختلف بودن مثلا هروقت خواستن یقه خودروسازها رو بگیرن یسری گفتن چقدر از کارگرای ما بیمار میشن یا مثلا صنعت لوازم خانگیمون بخاطر اینکه باید با وارد کننده ای که ارز دولتی میگیره باید رقابت کنه درنتیجه کیفیت کالاشو باید بیاره پایین تا بتونه بفروشه اینا همون تصمیات غلط اقتصادی مضره من نمیگم همه چی گلو بلبله ولی بی انصافیه همه چیو بندازیم گردن مدافعین کشورمون به هرحال اگه اونها نباشن منو شما راحت تو خونمون نمیتونستیم بشینیم زندگی کنیم مثل سوریه عراق پاکستان افغانستان هرروز شاهد یه اتفاق تروریستی باید میبودیم البته الانم هست ولی نه بشدت این کشورها بعدشم واقعا خشکسالیها وکم کاریها باعث این مشکل ابو برق شده متاسفانه دولت روحانی خیلی کم کاری کرد و بهش افتخار هم میکرد مثلا میگفت حتی یه مسکن نساختیم یا ساختن پالایشگاه کثافت کاریه یا ساختن نیروگاه توجیه اقتصادی نداره ...نمیگم مشکلات نیست ولی باور کنید مقصر نیروهای نظامی نیستش اونها با حقوق پایین دارن از کشور دفاع میکنن بهتره منصفانه تر در موردشون صحبت کنیم