نه اصلا و ابدا ما خودمون بوجودش اوردیم بعد خودمون بهترین نیروها مونم فرستادیم نابودش کنیم حالا بیشترشون کشته واسیر هم شدن مسیله ای نیست کلا هوشو استعداد تو شماها موج میزنهد
وقتی دانشگاه پولی میری همینه مدرکش ب درد قاب دیوار میخوره
ا
وای خدااا همه دانشمندا تو ایران تو مملکت دارن کار میکنن و استخدام دولتن و تو بازار تو صنعت تو ساختمون هیییچ مشکلی نداریم و با کیفبت ترین ماشین روز ساخته شده توسط دانشمندامون سوار میشیم.....ته دانشمندیت پرایده دیگه درسته ؟؟
زیاد زحمت نکش خسته میشی شما با افغانیا نمیخواد بجنگین دارن بیرونشون میکنن بعدشم خودت تو این تاپیکت میگی چرا برم کارگری اونوقت میخوای افغانها رو به کلی بیرون کنی اگه اونا نبودن که بیشتر کارهای کارگری بدون متقاضی بود بیشتر ایرانیها مثل تو منتطرن به پست کارمندی بهشون بخوره برن پشت میزودرامد داشته باشن
امنیت یعنی داشتن امنیت روانی و شغلی طرف ۵ صبح تا بوق سگ کارگری میکنه نمیتونه خونه بخره و امنیت شغلی ...
تا شماهاروداره به هیچجا نمیرسه خوبه اینهمه هم ادعات میشه بزور یه مدرک پولی گرفتی میخوای ریاست و ماهی صد میلیونو کل امکاناتو بهت بدن بعد به مدافعای کشورت حمله میکنی که چی من به مقامی که دوستش دارم نرسیدم
تا شماهاروداره به هیچجا نمیرسه خوبه اینهمه هم ادعات میشه بزور یه مدرک پولی گرفتی میخوای ریاست و ما ...
حرف من نیستش که
اونی که جواب دادی حرف یک بنده خدایی بودش که گوش امثال شماها فریاد جوونارو نمیشنوه
خودمم با پول هم مدرکمو گرفتم هم خونمو دارم هم ماشینمو هم با پول کار پیدا کردم و متتسفام برای مملکتی که با پول همه چی میشه تهیه کرد و خون شهیدامون که میگم امثال افرادیو میگیره که مملکتو به این وض انداختن
اگه شریک واس رهبری اوکی بود خود خدا واس خودش شریک میگرفت روحانی که وزیرشو کس دیگه انتخاب میکنه چه رب ...
چقدر کوته فکر هستی اگه انتخاب نمیکنه پس چحوری میلیاردها تومن هزینه ی انتخابات میکنه نکنه فی سبیل الله داره هزینه میکنه بعدشم خاک تو سرت که نسبت به مدافعین امنیت کشورت چنین مزخرفاتی میگی مزدورای واقعی امثال شماها هستن تا یچی میشه به این بندگان خدا حمله میکنید