2777
2789
عنوان

چراااا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 51 پست
کی داعشو بوجود اورد؟؟؟ لابد امریکا

نه اصلا و ابدا  ما خودمون بوجودش اوردیم بعد خودمون بهترین نیروها مونم فرستادیم نابودش کنیم حالا بیشترشون کشته واسیر هم شدن مسیله ای نیست  کلا هوشو استعداد تو شماها موج میزنهد

چه ربطی به این اسیر داره همینجوریه که نمیتونید تشخیص بدید وقتی سالها خشکسالی بوده ابو برق بشدت کمبود ...

این با پول ملت ایران سلاح و غذاش تو عراق تامین میشده در حالی که خود رییس نیروی برق گفته بابت تامین برق مشکل مالی داریم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این با پول ملت ایران سلاح و غذاش تو عراق تامین میشده در حالی که خود رییس نیروی برق گفته بابت تامین ب ...

گفتم که ان شالله خون تمام شهدا گردن امثال شماها رو بگیره بعدشم اون روحانی و دارو دستش باعث عقب موندن پروژه ها ازجمله تولید برق شدن تقصیر این اسیرچیه 

نه اصلا و ابدا ما خودمون بوجودش اوردیم بعد خودمون بهترین نیروها مونم فرستادیم نابودش کنیم حالا بیشت ...

امنیت یعنی داشتن امنیت روانی و شغلی 

طرف ۵ صبح تا بوق سگ کارگری میکنه نمیتونه خونه بخره و امنیت شغلی نداره

باید گل بگیرن در مملکت و که نمیتونه اب و برق و مسکل مردمشو تامین کنه

وقتی دانشگاه پولی میری همینه مدرکش ب درد قاب دیوار میخوره

ا

وای خدااا همه دانشمندا تو ایران تو مملکت دارن کار میکنن و استخدام دولتن و تو بازار تو صنعت تو ساختمون هیییچ مشکلی نداریم و با کیفبت ترین ماشین روز ساخته شده توسط دانشمندامون سوار میشیم.....ته دانشمندیت پرایده دیگه درسته ؟؟

داریم با افغانیا میجنگیم دیگه

زیاد زحمت نکش خسته میشی شما با افغانیا نمیخواد بجنگین دارن بیرونشون میکنن بعدشم خودت تو این تاپیکت میگی چرا برم کارگری اونوقت میخوای افغانها رو به کلی بیرون کنی اگه اونا نبودن که بیشتر کارهای کارگری بدون متقاضی بود بیشتر ایرانیها مثل تو منتطرن به پست کارمندی بهشون بخوره برن پشت میزو‌درامد داشته باشن 

گفتم که ان شالله خون تمام شهدا گردن امثال شماها رو بگیره بعدشم اون روحانی و دارو دستش باعث عقب موندن ...

اگه شریک واس رهبری اوکی بود خود خدا واس خودش شریک میگرفت 

روحانی که وزیرشو کس دیگه انتخاب میکنه چه ربطی داره

نیرویی که میره کشور دیگه میجنگه مزدور حساب میشه و این اسیر هم مزدور هستش من نمیگم قوانین جهانی این تعریفو برای مزدور میگه

گفتم که ان شالله خون تمام شهدا گردن امثال شماها رو بگیره بعدشم اون روحانی و دارو دستش باعث عقب موندن ...

گردن امثال شما رو میگیره چون مملکت سال به سال رو به افوله و خونشونو امثال شما پایمال کردین تو ۸ سال دفاع

امنیت یعنی داشتن امنیت روانی و شغلی طرف ۵ صبح تا بوق سگ کارگری میکنه نمیتونه خونه بخره و امنیت شغلی ...

تا شماهارو‌داره به هیچ‌جا نمیرسه خوبه اینهمه هم ادعات میشه بزور یه مدرک پولی گرفتی میخوای ریاست و ماهی صد میلیونو کل امکاناتو بهت بدن بعد به مدافعای کشورت حمله میکنی که چی من به مقامی که دوستش دارم  نرسیدم 

وقتی دانشگاه پولی میری همینه مدرکش ب درد قاب دیوار میخوره

خوبه کل تکنولوژیامون از کشورای خارجیه این حرفو میزنی

علم و دانشمونو مدیون خارجیم

الان شما تو زندگیت هر وسیله ای رو خریدی با نهایت کیفیتش واست کار کرده دیگه؟

گردن امثال شما رو میگیره چون مملکت سال به سال رو به افوله و خونشونو امثال شما پایمال کردین تو ۸ سال ...

نه امثال نمک به حرومارو میگیره که فقط منتظرن یچی بشه حمله کنن به مدافعین کشورو‌امنیت 

تا شماهارو‌داره به هیچ‌جا نمیرسه خوبه اینهمه هم ادعات میشه بزور یه مدرک پولی گرفتی میخوای ریاست و ما ...

حرف من نیستش که 

اونی که جواب دادی حرف یک بنده خدایی بودش که گوش امثال شماها فریاد جوونارو نمیشنوه

خودمم با پول هم مدرکمو گرفتم هم خونمو دارم هم ماشینمو هم با پول کار پیدا کردم و متتسفام برای مملکتی که با پول همه چی میشه تهیه کرد و خون شهیدامون که میگم امثال افرادیو میگیره که مملکتو به این وض انداختن

نه امثال نمک به حرومارو میگیره که فقط منتظرن یچی بشه حمله کنن به مدافعین کشورو‌امنیت

۴۰ ساله همیشه رو به افولیم

کجای مملکته از نظر اقتصادی رشد کرده؟؟؟؟ شهید دادیم که رو به افول باشیم؟؟؟؟ همیشه و روز به روز از نظر اقتصادی ضعیف تریم

توهینم که میکنین و البته شخصیتتونو نشون میده 

اگه شریک واس رهبری اوکی بود خود خدا واس خودش شریک میگرفت روحانی که وزیرشو کس دیگه انتخاب میکنه چه رب ...

چقدر کوته فکر  هستی اگه انتخاب نمیکنه پس چحوری میلیاردها تومن هزینه ی انتخابات میکنه نکنه فی سبیل الله داره هزینه میکنه  بعدشم خاک تو سرت که نسبت به مدافعین امنیت کشورت چنین مزخرفاتی میگی مزدورای واقعی امثال شماها هستن تا یچی میشه به این بندگان خدا حمله میکنید