2777
2789
عنوان

چراااا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 51 پست
اگه شریک واس رهبری اوکی بود خود خدا واس خودش شریک میگرفت روحانی که وزیرشو کس دیگه انتخاب میکنه چه رب ...

قوانین جهانی تو رو که ایرانی هستی تروریست خطاب میکنه زیاد بهش دلخوش نکن 

اوای خدااا همه دانشمندا تو ایران تو مملکت دارن کار میکنن و استخدام دولتن و تو بازار تو صنعت تو ساختم ...

مغزت سرجاشه؟؟؟؟؟؟

هرکسی اندازه لیاقتش کار و پول و درآمد داره 

اگ شما همون کارگری را برات زیاد دیدن حتما همونی 

وگرنه تو کشورمون پر آدم باکلاس و مدل بالا و شغل خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر کوته فکر هستی اگه انتخاب نمیکنه پس چحوری میلیاردها تومن هزینه ی انتخابات میکنه نکنه فی سبیل ال ...

باشه اصلا من مقصر و عامل بدبختیا و من کوته فکر 

بعد ۴۰ سال حرکت نزولی امیدوارم یوقتی پیشرفت تو مملکت باشه

خوبه کل تکنولوژیامون از کشورای خارجیه این حرفو میزنیعلم و دانشمونو مدیون خارجیمالان شما تو زندگیت هر ...

دقیقا اندازه پولی ک دادم ازش کار کشیدم 

مشکلات و کمبودهای ننداز گردن ی مملکت  خودت درس نخوندی و ب زور ی لیسانس آبکی گرفتی فک کردی الان میزارن مجلس

خاک بر سر امثال تو که حتی به هموطن خودت که برای کشورو امثال تو رفتن جنگیدن تا بشینیو چرتو‌پرت بهم بب ...

گلم جاش نیست

تو هر بحثی همون تاپیک خودش کافیه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
مغزت سرجاشه؟؟؟؟؟؟هرکسی اندازه لیاقتش کار و پول و درآمد داره اگ شما همون کارگری را برات زیاد دیدن حتم ...

اره ریختن باکلاسا

میگم دیگه چون دانشمندا راس کارن ماشینا و کل رندگیتون باکیفیته و تا حالا نشده خریدتون یا ساختمونی که ساخته میشه هزار جاش ایراد داشته باشه

ای کااش یه چیز میشد ای کاشمتاسفانه خیلی بیشتر از یه چیزه ها

اره برای نمک نشناسها که وطنفروشی براشون از نون شب واحبتره رزمنده ی اسیردست دشمن کشورش  رو‌به نبودن ابو برق بخاطر مشکلات بهم ربط میده وبهش میگه مزدور 

دقیقا اندازه پولی ک دادم ازش کار کشیدم مشکلات و کمبودهای ننداز گردن ی مملکت خودت درس نخوندی و ب زور ...

مجلسو که همه با سوادن ماشالا هزار ماشالا جای من نیستش که

توهین تاپیک قبلیت نشون دهنده طرز فکرتون نسبت به مملکته

برو اول ببین یک معلم از پس هزینه هاش بر میاد بعد بیا بگو دانشمندامون وضعشون خوبه

یه استاد دانشگاه که دکترا داره مستاجره بعد شما میای از چی حرف میزنی؟؟

اره برای نمک نشناسها که وطنفروشی براشون از نون شب واحبتره رزمنده ی اسیردست دشمن کشورش رو‌به نبودن ا ...

دیگه شماها ایرانو تصرف کردین و به کسی که از مشکلات مملکت میگه ننگ وطن فروشی میزنی

باشه اقا همه چی گل و بلبل

جنگ یکساله رو ۸ سال طول دادن و میخواستن قدس رو بگیرن کل جهانو میخواستن بگیرن ...از خودشون مایه نمیزا ...

یسری احمق یه حرفهاییو میزنن شماهاهم باور میکنید زمان شاه صدام دوبار به ایران حمله کرد و با شکایت ایران دست برداشت دوباره زمان اول انقلاب با کمک خیلی از کشورها از جمله امریکا انگلیس عربستان کویت ...‌با تمام قوا به ایران حمله کرد خیلی از مناطق غربیو زیر شدیدترین حملات قرار داد و جاهایی رو تصرف کرد تا اونهارو پس جرفتیم چن سال طول کشید ایران توسط سوریه و لیبی و کره ی شمالی صاحب موشک شد و اونجا بعد ازرشادتهای بسیار مناطق ازاد شد و عراق عقب نشینی کرد و ایران با صلح بین دو کشور موافقت کرد اگه ما موشک نداشتیم مطمین باش حالا حالا دست بردار نبود حتی با وجود صلح بازم به ایران حمله کرد شاهد مثالش بعد ازاین جنگ  حمله ی صدام  به کویت و عربستان بود