2777
2789
عنوان

هیچوقت با شوهرتون راه نیاید

302 بازدید | 23 پست

منی که کم خوردم نپوشیدم نگشتم همش به فکره جیب شوهرم بودم به فکره جمع کردن واسه رهن ساله دیگم واسه اجارم واسه وامم بودم ذره ای قدرمو نمیدونه فک میکنه تازه وظیفمه در صورتی که عیدا میریم خونه مادرشوهرم جاریام از سرتا پاشون شیکه من با لباس کهنه میرم عروسیا اونا باز شیکن من با لباس کهنه هام میرم الانم دنبال خونه ایم حاضرم خودم اذیت شم ولی شوهرم اجاره زیاد نده در صورتی که برادرشوهرام میگن ماهی ۲۰میلیون خرج خونمونه مادرشوهرمم حق میده بهشون بعد به من میگه خونه قدیمی بگیرید

الانم لج کردم به شوهرم میگم من نمیام خونه ای که کمتر از ۱۰تومن اجارشه اونم مسخرم میکنه میگه حتمن

منی که تک دختر بودم بهترینارو داشتم بهترین جهیزیه رو بردم هعی

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

میشه برای سلامتیم ۳تاحمدبخونید. اگه خوندید لایک کنیدپست ام رو ♥️

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

کارت اشتباه بوده راه اومدن درک کردن اوکیه اما ب اندازه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت اشتباه بوده راه اومدن درک کردن اوکیه اما ب اندازه

بخدا رفتم خونه ۴۵متری طبقه ۴بدونه هیچی گرفتم پدرم درومد طول سرویکسم اومده پایین اومدم خونه مامانم اینا واس پله هاش حالا واقعن زور داره 

داره و مثل گداها میگردی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اینکه همین الان هم فهمیدی خوبه ولی تابلوبازی درنیار. ریز ریز کارتو پیش ببر. نگو اجاره کمتر از ده، خونه رفتی باب میلت نبود ایراد بزرگشو بگو. شاید چندسال طول بکشه ولی میتونی خودتو تغییر بدی.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

خب یه دفعه چه شرط مسخره ای گذاشتی خودت برو خونه رو ببین نپسندیدی بگو اینجا خوب نیست نه که بگی اجاره بفهمه لج کردی، ازین به بعدم انقد از خودت نزن که تو ذهنت طلبکار باشی ازش

من مادرمم ۴۰ سال با پدرم این مدلی زندگی کرد

الان بابام کلا براش کاری نمیکنه نادیده اش میگیره

شما احساس میکنم شوهرتون از نظر اقتصادی ادم باعرضه ای نیس 

چون پدر خودمم همین طوری بود

شما میگید خونه پدرتون همه چی داشتید چرا ازدواج کردید ؟ مگه خونه پدر چشه؟ ادم ازدواج میکنه ۳ تا کوچه بره بالاتر 

اما احساس میکنم شانس خوب تو ازدواج به این ربطی نداره تو  چه قدر تحصیلات داری یا بابات چه قدر پولداره

شانسه کلا

خب میگفتی متراژ آنقدر باشه نه اجاره

تازه ۱۰تومنم متراژش نهایت ۵۰متره میدونم که نمیگیره ولی حداقل اسانسور داره دیگه تا طبقه ۴نمیخام برم با پله

بخدا رفتم خونه ۴۵متری طبقه ۴بدونه هیچی گرفتم پدرم درومد طول سرویکسم اومده پایین اومدم خونه مامانم ای ...

از الان کم کم شروع کن برگرد ب خود اصلین یهو زیادی نبر بالا ک ب چشم بیاد کم کن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️