2777
2789
عنوان

جاریم یه چیزی ریخت تو کفشور حموم 🙄

1323 بازدید | 57 پست

رفتم خونه پدرشوهرم میدونستم جاریم رفته اونجا دیدم همه خوابن سرظهری جاریم نیست سرو صدا نکردم که بقیه بیداربشن دنبال جاریمم نگشتم گفتم شاید رفته بیرون پیش همسایه ها  بلند شدم برم دوش بگیرم دیدم در حموم بازه جاریم بالای کفشور نشسته بود یه شیشه مثل شیشه دارو دستشه بود یچیزی توش بود هی می ریخت تو کفشور هی یچیزی زمزمه میکرد بعدشم آب حمومو باز کرد اون شیشه رو هم بست گذاشت تو یقه اش یهو رفتم تو گفتم اینجا چیکار میکنی گفت هیچ میخاستم بشورم اینجارو بعد دوش بگیرم 

بنظرتون چی بود؟ خیلی ذهنم درگیره 

کفشور چیه؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع تون کامله، اون تو حموم پروژه داشته، شما خونه پدرشوهر دوش میگیری میری از پشت مچ میگیری!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
😕اگه میخای بگی دعاست که من اصلا سر در نمیارم ولی فک نکنم ریختنی باشه دعا مگه با کاغذ نیست؟

نه بابا فقط با کاغذ نیست 

بیشتریا همون جوریه که میریزن جایی و نمیدونم میریزن تو غذا 

منم نمیدونم زیاد ولی شنیدم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت