2777
2789
عنوان

مشکل من!

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 43 پست
جودی جون باور کن همه اینا رو میدونم هزاربار هم نفس عمیق میکشم به خودم مسلط باشم اصلا نمیخوام بخندم. ...

میدونم عزیزن آدم وقتی یه اخلاقی داره سخته بخواد تغییرش بده ولی حتما یهت توصیه میکنم اون کتابو بخونی.خیلی کمکت میکنه

میفهمم چی میگی عزیزم منم بعدش خیلی حرف میزنم دربارش که خندم معنی اینو نمیده که برام مهم نیست و این م ...

به نظر من شاید خودت هم بعد اون خنده دیگه موضوع برات جدیت اول رو نداره یا دلت نرم میشه یا اینکه از درون به خودت میگی دیگه فایده نداره! برا همین جواب نمیگیری! من اوایل خودمم همینطور بودم اما تا خندم میگرفت دوباره خودمو جمع میکردمو حالت ناراحتمو ادامه میدادم چون هروقت میخندیدم بعد که از قضیه میگذشت به خودم میگفتم دیدی چه راحت منو هیچ حساب کرد حتی نگفتم بهش چرا ازش ناراحتم ... نباید بذاری دلسوزی و مهربونیت جای قاطعیتتو بگیره قاطع باش اما نرم و منعطف...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در مورد همسرت این رفتار خوبه باعث میشه دعوا و بحث ادامه دار نشه ولی اگه بچت دستتو خوند دیگه نمیتونی ...

کارت درسته عزیزم. کاش منم مثل تو بودم. خیلی ناراحتم از این اخلاقم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
به نظر من شاید خودت هم بعد اون خنده دیگه موضوع برات جدیت اول رو نداره یا دلت نرم میشه یا اینکه از در ...

واقعا یک ساعت بعدش دارم از جدی بودنم تو اون موضوع حرف میزنم اما دیگه هیچ فایده ای نداره. نباید بخندم اما نمیتونم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
میدونم عزیزن آدم وقتی یه اخلاقی داره سخته بخواد تغییرش بده ولی حتما یهت توصیه میکنم اون کتابو بخونی. ...

مرسی عزیزم الان دربارش سرچ میکنم دوست خوبم

اينا خنده عصبيه.خنده خوشحالي نيست

عصبی نیستم اون لحظه بنظرم قیافه نادمشون خنده داره و از جدی بودن خودم خندم میگره کاملا غیر ارادی البته.

خواهش میکنم عزیزن.انتشارات اشجع داره برات پست میکنه 1 روزه

منم همينجورى ام 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
تمرین کن عزیزم میشه جواب میده تو میتونی☺

ان شاالله