2777
2789
عنوان

مشکل من!

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 43 پست
منم همین مشکل رو دارم متاسفانه،بچه هام هم متوجه شدن

پس چجوری باید تنبیه کنیم. اخم هم نکنیم که دیگه هیچی به هیچی 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
دقيقاااااا  يكبار وحشتناك دعوا كرديم بعدش امد تو اتاق كه از دلم در بياره ، دندون هام به هم فشا ...

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی فقط من موقع دعوا ترسناکم؟ خخخخخ

عزیزم  کاش من اینجوری بودم وسط دعوا و حرفای جدی یهو میخندم!

برای شوهرت خوبخ بخندی اما پسرت نه.چون بچه باید یکم حساب ببره.اینطوری بزرگ بشه رو حرفات حساب نمیکنه.من پسرم 14 ماهشه از الان شروع کردم باهاش بعضی مواقع جدی باشم چون دقیقا از همین سن خوب و بدو میتونه یاد بگیره

سرتو به کارات گرم کن که نگاه نکنی

ای خواهر جان میگم اینا فهمیدن دیگه عمدی میان جلو چشمم

برو تو اتاق 😁حالا من عصبانيتمم كه رفع بشه ناخوداگاه يه پوزخند ميشينه رو لبم نگاهمم بي تفاوت ميشه،بق ...

همینکارو میکنم اما بازم عین جوجه میان دنبالم باز

از بس عاشقشونیم نمیتونیم جدی باشیم این جور مواقع    

آره واقعا

همینکارو میکنم اما بازم عین جوجه میان دنبالم باز

دور قفل كن جيغ بزن😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
برای شوهرت خوبخ بخندی اما پسرت نه.چون بچه باید یکم حساب ببره.اینطوری بزرگ بشه رو حرفات حساب نمیکنه.م ...

موافقم باهات. پسرمو چجوری باید تنبیه کنم. نمیشه که وقتی میخندم کلا بیخیال کار بدش میشه. دیروز این مورد هم برای شوهرم هم پسرم پیش اومد. هردوشون هم زرنگ شدن

نه واقعا من برام جدی هستش. مثلا دیشب از دست شوهرم خیلی خیلی ناراحت بودم اما میدونه دیگه فقط میاد جلو ...

خب یه جور منت کشی کردن دیگه کارش! سخت نگیر... اما فوقش بگو من از چیز دیگه خندم میگیره پرسید بگو مثلا از این مدل نگاه کردنت بعد بگو ولی از کارت واقعا ناراحتم از موضع خودت کوتاه نیا هرقدرم خندت میگیره.. بذار جدی بگیرن 

موافقم باهات. پسرمو چجوری باید تنبیه کنم. نمیشه که وقتی میخندم کلا بیخیال کار بدش میشه. دیروز این مو ...

اصلا جلوی بچه کوتاه نیا.نه اینکه تنبیهش کنی اما جدی باش.کتاب مادر کافی جوفراستو بخون حتما.به همه مامانا توصیه میکنه اگه بچه زیر 5 سال دارن بخونن.خیلی کمکت میکنه.پسر من تو این سن خیلی خوب درک میکنه که نمیتونه منو گوا بزنه اما راستش چون مامانم زیاد به دلش راه میاد با مامانم رفتارش فرق میکنه

خب یه جور منت کشی کردن دیگه کارش! سخت نگیر... اما فوقش بگو من از چیز دیگه خندم میگیره پرسید بگو مثلا ...

میفهمم چی میگی عزیزم منم بعدش خیلی حرف میزنم دربارش که خندم معنی اینو نمیده که برام مهم نیست و این موضوع ناراحتم کرده واقعا. اما یه چیزی رو فهمیدم اینکه مردها حالا چه بچه چه بزرگ بعدش دیگه خیالشون راحت میشه و گوششون نمیشنوه فقط تایید میکنن. مخصوصا اون فسقلی

اصلا جلوی بچه کوتاه نیا.نه اینکه تنبیهش کنی اما جدی باش.کتاب مادر کافی جوفراستو بخون حتما.به همه مام ...

جودی جون باور کن همه اینا رو میدونم هزاربار هم نفس عمیق میکشم به خودم مسلط باشم اصلا نمیخوام بخندم. میدونم اینکار جلوی تربیتشو میگیره. واسه همین از خودم عصبانی ام

در مورد همسرت این رفتار خوبه باعث میشه دعوا و بحث ادامه دار نشه ولی اگه بچت دستتو خوند دیگه نمیتونی از پسش بربیای ها 

بچه ها خیلی باهوشن 

برعکس من کاملا جدی ام اگه کار اشتباهی کنه پسرم تا نگه ببخشید و بوی نکنه همچنان ادامه داره جدی بودنم تازه بعدش هم میگه مامان دیگه عصبانی نباش😅الهی بگردمش خودمم دلم براش میسوزه ولی اگه جدی نشم چطور تربیتش کنم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....