2777
2789
عنوان

شوهرعقده ای

766 بازدید | 30 پست

سلام شوهرمن یه اخلاقی داره وقتی دعوایابحثی بینمون پیش میاد ازفرداش عقده بازیاش شروع میشه مثلا دیروز حرفمون شدامروز میگه نمیخاد دیگه صبحابری باشگاه بعدازظهرجایی و پیدا کن انگارمیخاد تلافی کنه تواین چندسالی ک درس میخوندم هردفعه حرفمون میشد میگفت حق نداری دیگه بری دانشگاه منم برای اینکه اذیتم نکنه دلشو بدست میاوردم و همه چی حل میشد ولی الان دیگه خسته شدم ازش بدم اومده حتی به طلاق هم فک میکنم بادوتابچه 

اخلاق دیگیم ک داره بیشتردوس داره بادوستاش و باباش و..بره مسافرت. 

وقتیم ک میاد خونه یه سره سرش توگوشیه تایه سوالی ام ازش میپرسی یاجواب نمیده یا میگه صبرکن جواب فلانی رو بدم 

هیچ علاقه ای بهش ندارم دیگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

می دونی به نظر من مشکل تاریخیه

مشکل به خاطر جو مردسالاره که نسل در نسل بهشون القا شده که مالک حسم و جان و همه چیز یه زن هستن

ایراد اینقد بزرگه که گاهی از بس توش غرقیم حسش نمی کنیم

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

منم شوهرم کم میاورد گیر میداد به من مثلا قرار داشتم با دوستام باهاش بحثم میشد میگفت دیگه نمیخواد بری اخلاق خیلی بدو رو مخیم‌هست چون من نمیتونم درک کنم یعنی چی؟ 

ولی چندبار حسابی حالشو جا آوردم حسابی الان موش شده

سیاست زنانه میخاد همین!

هميشه اين جمله رو از بقيه شنيدم اما هيچ وقت نفهميدم بصورت عملي چيكار بايد كرد

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

بچه ها قبلا کاین رفتارشو میدیدم چون بعدش بهش احتیاج داشتم میرفتم خودم اشتی میکردم ولی تاکی میخاد اینجوری باشه 

امروزم گفت اره میخام عقده هامو خالی کنم هرکاری دلم بخاد میکنم و نمیزارم کاری بکنی 

فقط باعث ازارمه 

مثل شوهر من به شیر دادنم به بچه هم حسودی میکرد تا باعث شد بچم شیر خشکی بشه از بدبختی،دلمو به این خ ...

اوا چرا حسودی ؟😨

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..