2777
2789

بعد زدن تاپیک قبلیم کل آقایون سایت میخوان باهم دوست شن😂به نظر شما دلیلش چیه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

هول هستن دیگه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

دوست شن جمع کنن برن ددی سایت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا  چندتا از چندش ترین مردا رو توی نی نی سایت دیدم 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ینی چی😐

اقایون سایت بهش درخواست دوستی دادن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

الان گرفتمباهم نباهامچقد ذوق داری تواز اونا هول تری

شما از کجا پی بردی هولم؟ متاسفم واسه مغز معیوبت که متوجه طعنه من نشدی به نظرم ی دکتر برو

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
شما از کجا پی بردی هولم؟ متاسفم واسه مغز معیوبت که متوجه طعنه من نشدی به نظرم ی دکتر برو

از اون خنده هات معلوم بود

هممون اینجاروزی چنتا درخاست رو داریم جار زدن نداره

اگه واقعااز این کارشون بدت میومد دوباره تاپیک نمیزدی براش چون الان تعداد بیشتری تاپیکتو میبینن و کنجکاوانه میرن تاپیک قبلیت بازم بهت درخاست میدن