2777
2789
عنوان

زنداداشم عقد قبلیمو بهم زد

539 بازدید | 29 پست

یک ماه بود عقد کرده بودم کمی درد و دل کرده بودم از خانواده شوهرم

اون دقیقا فرداش زنگ زده بود همه چیزو گذاشته بود کف دست مادرشوهر سابقم، هر روز هم به شوهرم پیام میداد مثلا می‌گفت نمی‌خوام بیام عقدتون و فقط به خاطر شما میام 

به داداشم هم گفتم گفت کار خوبی کرد اونا که به حرف این رفتن بهتر که طلاقت دادن.

حالا یه خواستگار دارم نمیخوام اصلا این دیگه بیاد و باهاشون صمیمی بشه چطوری بگم نیا که داداشم ناراحت نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسول الله فرمودن خواستگاري پنهان و ازدواج اشكار

موضوع خواستگار رو فقط خودت و مادر و پدر بدونند وقتي خواستين عقد كنيد يه روز قبلش بزنگيد بگين عقد هست تشريف بيارين ناراحتم شدن مهم نيس

ببين من از رو تجربه دارم ميگم ها گوش بده 

هميشه فتنه براي بهم زدن هست حواست باشه

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
هنوز باهاش حرف میزنی؟

عجیبه که ایناهم زنداداشه رو طلاق ندادن

البته ماهم درست مثل اینا بی عرضه ایم

من خالم بچه دار نمیشه،زنداییم به مادرشوهرش گفت بود چرا برای پسرت زن نمیگیری!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

با کیاداداشمینا ؟

بله حالا خواستگار هم اومد قبلش بهش بگو یه زن داداش دارم عقب افتاده ذهنیه گاهی هم جن میره تو وجودش دیوونه می‌شه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بذار داداشت ناراحت شه. مگه دفعه قبل تو رو ناراحت نکرد گفت خواستگاری که با حرف میره خواستگار نیست؟ تو هم حالا ناراحتش کن. ببین پدر و مادرت چی میگن. ضمنا بهش بگو دفعه قبل زن داداش گفت به خاطر اونا میاد عقد، به خاطر من نمیاد. الان که اونا نیستن، گقتم حتما ایشون نمیاد تو هم که بدون همسرت درست نیست بیای. نهایت وقتی اومدن بهشون اطلاع بده خواستگار داشتم دیشب و برای مراسم عقد دعوتشون کن. احتمالا هم برادرت ناراحت میشه نمیاد ولی به نظرم تقصیر خودشه. حداقل باید میگفت کار همسر من اشتباهه.

😐 چرا مردم افتادن دنبال خراب کردن زندگی بقیه

چون حسودن،چون خودخواهن

اما واقعا چرا باید برادری تا این حد بی عرضه وبی بخار باشه که زنش اینجوری زندگی خواهرش بهم بزنه

هم درمورد استارتر هم خاله من!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱