2777
2789
عنوان

پیانو

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 43 پست
من خودم یک کوچولو رفتم کلیپ دیدم حس میکنم دستهام خشکه جالبه نمیدونستم امرو جلسه معارفه داشتیم دیدم ...

من اون اوایل یک تمرین انجام میدادم بهم برای هماهنگی و روان شدن دست خیلی کمک کرد 

شما هم برین استاد بهتون ترین میده برای این موضوع

سلام بر بانو نتردام باعث افتخار حضور شما تو تاپیک من امیدوارم موفق باشن

سلام عزیزم 

فدات قربونت ❤️🥰🙏🏻

سعادتی بود دیدمت🌼🌼

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اون اوایل یک تمرین انجام میدادم بهم برای هماهنگی و روان شدن دست خیلی کمک کرد شما هم برین استاد به ...

بله گفتن خودشون هم و البته باید ناخن هامو کوتاه کنم شاید یک عاملش هم همین باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنونم امیدوارم اراده کنم و تا جای خوب ادامه بدم یک مقدار پشتکار ندارم

موسیقی واقعا نیاز به حوصله داره

به خصوص وقتی که یک قطعه جدید و میخواین شروع کنین و باید نتاشو دربیارین که چیه 

ولی چند روز تحمل کنین بعد از اینکه نتاشو دراوردین کارتون راحت میشه فقط باید کار کنین که دستتون هماهنگ بشه و ریتم اهنگ درست بشه

ولی به عنوان تفریح بهش نگاه کنین و به خودتون زیاد سخت نگیرین که از اینکار زده نشین اون اوایل اگه حس کردین  بعضی وقتا نمیتونین اهنگ و به جلسه بعدی برسونین ازشون وقت بیشتر بخواین اگه تونستین اون جلسه رو یک هفته عقب بندازین 

و اینکه اوایل اهنگایی که کار میکنین ممکنه براتون خسته کننده باشه ولی یکم که ماهر تر بشین اهنگا بهتر میشن اون موقع هی دوست دارین که بیشتر ادامه بدین و به نظرم لذتش از اون موقع شروع میشه

موسیقی واقعا نیاز به حوصله دارهبه خصوص وقتی که یک قطعه جدید و میخواین شروع کنین و باید نتاشو دربیاری ...

مرسی عزیزم که تجربیاتت رو دراختیارم گذاشتی حتما حتما به حرفهات عمل میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم

به نی نی یار ۵ 

اسکرین اون یارو رو بده افغانی باشه میبنده

همه افغانیایی ک توهین کردن از دم تعلیق میشن

من بهش گفتم ولی اسکرین ندارم من شما داری

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام عزیزمبه نی نی یار ۵ اسکرین اون یارو رو بده افغانی باشه میبندههمه افغانیایی ک توهین کردن از دم ت ...

سلام من دیروز نی نی یار رو تگ کردم هیچی نگفتن بحث سر افغانی اینا نبود سر محله زندگی بود با یک خانم دیگه اینقدر مسخره کردن و توهین کردن بعد پست رو پاک کرد گفت شما منو ریپلای کردی و درگیری داری و دروغ میگی من نگفتم شات هم گذاشتم نی نی یار رو هم تگ کردم همون جا چند بار ولی اصلا هیچی الان بیشتر ترسوندمش🤣🤣🤣

یک تاپیک دیگه بود اونجا اومد دفاع از افغانستان ها آخرش مشخص شد افغانی حالا اومد اینجا رنگ عوض کرد 

سلام من دیروز نی نی یار رو تگ کردم هیچی نگفتن بحث سر افغانی اینا نبود سر محله زندگی بود با یک خانم د ...

همون اسکرینارو برا ۵ بفرستین

این کاربره کلا تعادل روانی نداره اکثرا در حال دعواس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همون اسکرینارو برا ۵ بفرستیناین کاربره کلا تعادل روانی نداره اکثرا در حال دعواس

چشم میفرستم براش ولی کاملا مشخصه افغانیه

چشم میفرستم براش ولی کاملا مشخصه افغانیه

آره اینجور ک عاشق افغانیاس مشخصه

خانم محترم من به کسی نپریدم شما ریپ زدی جوابتم گرفتی سنتون دیدم و ارزش نداره باهاتون بحث کنم

مجبورم اینجا برات گزارش بزنم و لغو کاربری بشی چون قوانین سایت رو نمیدونی 

@niniyar_5  

@niniyar_3  

ایشون تو یک تاپیک هر چی دوست داشتن گفتن توهین کردن بعد دوباره اومدن تو تاپیک خودم بحث و دعوا لطفا رسیدگی کنید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز