2777
2789
عنوان

پیانو

1565 بازدید | 43 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست پیانیست باشه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم بله من هستم

سلام از چند سالگی شروع کردین به آموزش؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بپرس

از چند سالگی شروع کردین؟ چقدر تمرین میکنید؟

من از 11 سالگی شروع کردم اول یکسال رفتم ارگ بعد رفتم پیانو 

الان به خاطر کنکور یکی دوساله زیاد وقت نکردم کار کنم ولی قبلا مرتب کلاس میرفتم 

من پیانیست نیستم ولی تو کار موسیقیم!

کلا یاد گیری ساز و مخصوصا پیانو بهتره از سنین خیلی پایین (۳ سالگی یا ۵ سالگی) شروع بشه. چون انگشت ها نرمن و زود یاد میگیری. ولی با بالا رفتن سن، انگشتا استخونی میشن و کار یادگیری سخت تر میشه.

البته یادگیری ساز در هر سنی ممکنه و بستگی به میل و علاقه و تمرین های منظم فرد داره.

موفق باشی 🙂

من از 11 سالگی شروع کردم اول یکسال رفتم ارگ بعد رفتم پیانو الان به خاطر کنکور یکی دوساله زیاد وقت نک ...

به سلامتی من ۳۹ ساله هستم تازه میخوام برم کلاس خیلی هم علاقه دارم نمیدونم موفق میشم یا نه 

پسرم ۸ ساله هست اونم شروع کرده میدونم که اون شرایطتش بهتره

اگه گیتار رو کامل بلد باشیم حدودا چند ماه طول میکشه بتونیم پیانو هم یاد بگیریم؟

فکر نکنم زیاد ربط داشته باشه شاید از لحاظ نت خوانی ممکنه براتون راحت تر باشین ولی گیتار و پیانو باهم خیلی فرق میکنن

کلا هم مدت زمان یادگیری به تمرینای خودتونم بستگی داره 

من پیانیست نیستم ولی تو کار موسیقیم!کلا یاد گیری ساز و مخصوصا پیانو بهتره از سنین خیلی پایین (۳ سالگ ...

خوب علاقه اش رو خیلی زیاد دارم اما سنم ۳۹ سال هست و تازه میخوام برم کلاس و قطعا تمرین هم میکنم دقیقا دستها رو درست میگید پسرم دستهاش نرمه من نه

فکر نکنم زیاد ربط داشته باشه شاید از لحاظ نت خوانی ممکنه براتون راحت تر باشین ولی گیتار و پیانو باهم ...

مرسی عزیزم:))) بوس 

در کل میانگین حدس میزنین اگه روزی یه ساعت ولی هرروز تمرین کنم(هماهنگی عصب عضله ام یکم پایینه)طی چند ماه مسلط بشم؟

به سلامتی من ۳۹ ساله هستم تازه میخوام برم کلاس خیلی هم علاقه دارم نمیدونم موفق میشم یا نه پسرم ۸ سال ...

من مادرم توی 40 سالگی رفت سنتور

قاعدتا هرچی سن کمتر باشه هم از این لحاظ که فرد ذهن ارومتر و بی دغدغه تری داره و اینکه وقتش ازاد تره بیشتر میتونه پیشرفت کنه ولی اگه دوست دارین و وقت میکنین تمرین کنین حتما برین به نظر خودم موسیقی رو ادم توی هر سنی میتونه بری و اینکه کلا برای روحیه خیلی خوبه من مادرم الان با اینکه توی سن بالا رفتن ولی خیلی خوب میتونن سنتور بزنن

ولی توی موسیقی جدا از علاقه تمرین حرف اول و یزنه حتما وقتی که رفتین روزانه نیم ساعت تا یکساعت تمرین کنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز