2821
2789
عنوان

پیانو

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 43 پست
خوب علاقه اش رو خیلی زیاد دارم اما سنم ۳۹ سال هست و تازه میخوام برم کلاس و قطعا تمرین هم میکنم دقیقا ...

اگه هدفت آهنگسازی نباشه و صرفا نواختن قطعه ها باشه بعد یه سال تمرین مستمر تا حدود زیادی راه می افتی.

من مادرم توی 40 سالگی رفت سنتورقاعدتا هرچی سن کمتر باشه هم از این لحاظ که فرد ذهن ارومتر و بی دغدغه ...

من میخوام روحم به آرامش برسه و آروم باشم به خاطر همین موسیقی رو انتخاب کردم تمرین هم فرصت انجامش رو دارم به امید خدا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم:))) بوس در کل میانگین حدس میزنین اگه روزی یه ساعت ولی هرروز تمرین کنم(هماهنگی عصب عضله ام ...

برای اهنگای اسون  و متوسط میتونین ولی اهنگای سخت و یکم پیشرفته رو خیلی بیشتر باید کار کنین

به نظرم به استعداد فرد هم بستگی داره اگه استعداد داشته باشین براتون راحت تر هم هست 

توی پیانو اون اوایل هماهنگی دست راست و چپ سخت ترین کار ولی بعد از یک مدت تمرین دستتون میاد که چکار کنین هرچی هم برین جلوتر اکوردا سخت تر میشن 

اگه هدفت آهنگسازی نباشه و صرفا نواختن قطعه ها باشه بعد یه سال تمرین مستمر تا حدود زیادی راه می افتی.

نه عزیزم برای آرامش و ریلکس شدن میخوام موسیقی یاد بگیرم و خیلی خیلی علاقه دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من میخوام روحم به آرامش برسه و آروم باشم به خاطر همین موسیقی رو انتخاب کردم تمرین هم فرصت انجامش رو ...

حتما موسیقی برین 

پیانو میخواین برین دیگه درسته ؟

اگه اره توصیه میکنم اهنگای کلاسیکی که با پیانو زده میشه رو حتما گوش کنین به منکه خیلی ارامش میدن 

سلام 

بله 

همسرم ۲۰ساله نوازنده هستن و تدریس هم قبلن داشت البته الان وقت نداره انجام نمیده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خوب علاقه اش رو خیلی زیاد دارم اما سنم ۳۹ سال هست و تازه میخوام برم کلاس و قطعا تمرین هم میکنم دقیقا ...

برای دست ها بعد از یک مدت راه میافتین نگران نباشین 

درسته یکم سخته ولی درست میشه

حتما موسیقی برین پیانو میخواین برین دیگه درسته ؟اگه اره توصیه میکنم اهنگای کلاسیکی که با پیانو زده م ...

بله پیانو گرفتم و میخوام شروع کنم کلاسم رو 

همیشه اتفاقا گوش میدم همین طور شد که علاقه مند شدم

سلام بله همسرم ۲۰ساله نوازنده هستن و تدریس هم قبلن داشت البته الان وقت نداره انجام نمیده

سلام بر بانو نتردام باعث افتخار حضور شما تو تاپیک من 

امیدوارم موفق باشن

برای دست ها بعد از یک مدت راه میافتین نگران نباشین درسته یکم سخته ولی درست میشه

من خودم یک کوچولو رفتم کلیپ دیدم حس میکنم دستهام خشکه جالبه نمیدونستم امرو  جلسه معارفه داشتیم دیدم پسرم دستهاشو راحت تر حرکت میده

خیلیم عالیموفق باشین

ممنونم امیدوارم اراده کنم و تا جای خوب ادامه بدم یک مقدار پشتکار ندارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز