2777
2789

من این روشو داخل اینترنت دیده بودم ک نوشته بود با دارچین میشه موهارو یکم روشن کرد

از اونجایی ک منم بیکاز بودم گفتم امتحانش کنم 😂

اینو بگم ک این روش روی موهای بور جواب میده و در واقع موهاتون رو بورتر میکنه 

دوتا قاشق دارچین رو با دو یا سه تا تخم مرغ مخلوط کنید و بزارید روی موهاتون و کلاه رنگ بزارید و باید صبر کنید تا پنج شیش ساعت بمونه

و این روش ب مرور جواب میده

یعنی شما هز دفعه ک میزارید موهاتون یکم روشن تر میشه 

حداقل باید چندماه استفاده کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماه، اونم روزی چند ساعت، تا بلکه یه ذره روشن تر بشه!

با کله ای که بو تخم مرغ و دارچین میده این ور و اونور بریم

رنگ مو اختراع شده برا همین مواقع  

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

🌸 به نام پروردگار یکتا 🍃

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو با ۱۴ سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو رو استفاده بفرمایید.

((۱۰۰٪ طبیعی و سالم برای افراد باردار، افراد بیمار و سالم و حتی کودک و نوجوان!))

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام و هیچ فعالیتی در نی نی سایت ندارم، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید ؛ یا در اینستا دایرکت بدید :

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهر

📞 09182137920 ☎

ضمنا حدوداً ۱۰۰۰ تصویر از موهای سفید رنگ شده و موهای درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگراممون منتشر شده

*راه دیگر : مراجعه به سایت رنگ موی گیاهی دکتر قو *

{ DRGHOO IR

آدرسِ سایت و اینستاگراممون هر ۲ همینه👆:

دی آر قو نقطه آی آر}

دی ماه ۱۴۰۴