2777
2789
عنوان

اگر برگردید به 24 سالگیتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ۲۴ سالگی با سهل انگاری ک کردم باعث شدم دوقلوهام زود بدنیا بیان و داغ جفتشون یکی پس از دیگری بب ...

قسمت نبود 

میگن بچه هایی که زود میمیرن تو بهشت منتظر مامانشون هستن 

البته اگر منظورتون این بوده باشه که بچه هاتون فوت شدن

مامان بزرگم چهارتا بچه بدو تولد از دست داد الانم هروقت خواب میبینیم کنارش تو خواب کنارش یه بچه هست

همچنان امیدوار

من ۴۰سالم خواب دیدم ازدواج نکردم یه ماشین مشکی شاسی بلند دارم شال و روسری نمیزارم موهامو افشون کردم کلی خاطر خواه دارم.

ولی در واقعیت سه تا بچه دارم که تنها دلخوشیم هستن یه د زن چاق و دیابتی و نامرتب که موهای قشنگم به خاطر قندم همه ریختن  هر چهار پنج سالی یکبار میرم ارایشگاه اگه عروسی چیزی باشه و باید نامرتب باشم تا شوهرم خیالش راحت باشه کسی بهم نظر نداره و حقوقم هم همش در اختیار شوهر و شوهرم هم یه برشکست شده که خرج ننه و اقاشم من میدم همه به من میگن این زندگی شایسته تو نبست . برام دعا کنین لااقل مادر و پدر شوهرم ارثیه اشون بهشون برسه تا بتونیم جون بگیریم

خیلی از خریت های که کردم نمیکنم .

اما خب زندگی تا تجربه نکنی ،پخته نمیشه ،تجربه ها هستن که درسمون میدن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ازدواج نمیکردم دنبال کار میگشتم ومنتظر همون مرد ایده آل زندگیم میبودم نه ایم که از روی اعتماد به نفس خیلی کم و فرار از خونواده ای که محدود می کردنم فقط به فکر این بودم که ازدواج کنم برم