2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هرماه مبلغی رو بر اساس حقوقم براشون در نظر میگیرم حتی اگه ببینم خیلی تو فشار هستن یسریا ویزیتشون هم رایگان می کنم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
مگه دکترا هزینه داروی بیماراشونم تقبل میکنن؟ زیرمیزی نگیرن ما پول داروها رو از زیر سنگم شده درمیاریم ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟ جراحی تو مراکز دولتی داشتین درسته؟

تا جایی که وضع مالی اجازه بده خوب

به هرحال گاهی میفهمی بعضی بیشتر نیاز دارن

پزشک من می‌شناسن متخصص هست در شهر بزرگ مطب داره اما می‌شناسن خیلی ها میان پیشش 

از یه عده حق ویزیت نمیگیره میسپاره دارو رایگان بدن بهشون بعدش حساب کنه

مگه دکترا هزینه داروی بیماراشونم تقبل میکنن؟ زیرمیزی نگیرن ما پول داروها رو از زیر سنگم شده درمیاریم ...

در همه قشری همه جور آدمی هست

من هم متخصص اطفال میشناسم هم زنان که دیدم ویزیت از بعضی نمیکیرن

در همه قشری همه جور آدمی هستمن هم متخصص اطفال میشناسم هم زنان که دیدم ویزیت از بعضی نمیکیرن

همین زیرمیزی که میگن

تقصیر دکتر نیست

تقصیر نظام سلامت کشوره

باورتون میشه یه جراحی مغز و اعصاب که ۵ ۶ ساعت طول میکشه ، اخر سر چقدر دستمزد دکتر میشه؟ چیزی بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار حداکثر که اونم بعد از ۲ سال پرداخت میشه

میشه بیشتر توضیح بدین؟ جراحی تو مراکز دولتی داشتین درسته؟

آخرای بارداریم با یه دکترایی سر و کله زدم که فهمیدم پزشکی تو شهر کوچیک یعنی مافیا. میخواستم برای زایمانم مامای همراه داشته باشم رئیس زایشگاه اجازه نداد فقط واسه این که از همون دو سه تا مامای نور چشمی بیمارستان خودشون استفاده کنم. حتی کسی نبود که یه جواب مشخص بهم بده. تو زایشگاه از هر مسئولی میپرسیدم میتونم ماما داشته باشم یه جواب جدیدی بهم میداد. میخواستم زایمانم خصوصی باشه رفتم پیش متخصص زنان باهاش حرف زدم که فقط بیاد بچه رو بگیره و چهارتا بخیه بزنه. برای همین کار ساده ۴تومن میخواست بگیره. خدا رو شکر هزینه‌ش برام مسئله نیست. میخواستم پولشو بدم گفت باید بری پول نقد بیاری. آخه از کجا ۴تومن پول نقد؟ گفتم نمیشه کارت به کارت کنم؟ گفتن نه نمیشه. چقدرررر دکترایی که فرار مالیاتی میکنن بی شرفن. منم خواستم به تعزیرات گزارش بدم. زنگ زدم تلفن گویا وقتی میخواست به کارشناس وصل کنه گفت در حال حاضر امکان صحبت با کارشناس وجود ندارد. میبینین مملکت بی صاحبمونو؟ آنچه البته به جایی نرسد فریاد است.

در همه قشری همه جور آدمی هستمن هم متخصص اطفال میشناسم هم زنان که دیدم ویزیت از بعضی نمیکیرن

خدا عمرشونو زیاد کنه. پزشکی شغلیه که هم میشه توش از فرشته بالاتر بود هم از شیطان رذل تر.

همین زیرمیزی که میگنتقصیر دکتر نیستتقصیر نظام سلامت کشورهباورتون میشه یه جراحی مغز و اعصاب که ۵ ۶ سا ...

همیشه نه البته

کلا آدم تا آدم داریم یه متخصص آلرژی نوزاد پیشش رفتم جلسه اول گفت خوب آلرژی داره فلان روز بیارش ببینم چی بابد بهش بدم!!!  خوب احمق من خودم میدونستم آلرژی داره وگرنه نمیاوردم پیش تو .....

منم دیگه نرفتم پیشش

همه جور آدمی هست بالاخره  هم خیلی خوبش هم ...

بستگی داره هدف از دکتر شدن چی باشه 

من پزشک میشناسم وقتی سفر میره  مناطق دور و روستاها میره مناطق درمانی اش رایگان ویزیت میکنه