2777
2789
عنوان

فکر کنید پزشکید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست
آخرای بارداریم با یه دکترایی سر و کله زدم که فهمیدم پزشکی تو شهر کوچیک یعنی مافیا. میخواستم برای زای ...

ببخشید من نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا نه

اون بحش مسئول زایشگاه و ماما که ربطی به پزشک نداشت

دوم اون متخصص هزینه خیلی معقولی رو گرفته، درسته از نظر شما ۴ تا بخیه اس ولی واسه این علمش ۲۰ سال از زندگیشو گذاشته

راجع به فرار مالیاتی هم چون فقط تو پزشکان قانون مالیات پلکانی هست، داستانش طولانیه، ولی بدون عامل همه این بدبختیا و نارضایتیای هم پزشک هم مریض، سیستم سلامته و لاغیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا نهاون بحش مسئول زایشگاه و ماما که ربطی به پزشک نداشتدوم اون مت ...

آره قضیه مامای همراه از پزشک جدا بود. من هم پزشک میخواستم تو زایمانم باشه هم مامای همراه.

من اصلا بحثم هزینه‌ش نیست. بحثم فرار مالیاتیه. چرا من کارمند باید مالیات بدم ولی اون دکتر نده؟ هرچی درآمد بیشتر مالیات هم بیشتر. درسته که از بالا سیستم خرابه ولی هرکسی یه سهمی تو درست کردن اوضاع داره. دکتری که حتی به من اجازه کارت به کارت کردن نمیده منظورش از این کار چیه؟ داره میگه تو اگه برای من کارت به کارت کنی این جوری علیه من یه مدرک تو دستته که پول به کارت من زدی و باهاش میتونی بری شکایت کنی واسه همین برو از عابربانک پول بکش که فرار مالیاتی من لو نره.

آره قضیه مامای همراه از پزشک جدا بود. من هم پزشک میخواستم تو زایمانم باشه هم مامای همراه.من اصلا بحث ...

چون مالیات پزشکا با سایر اقشار محاسبه اش فرق میکنه و ناعدلانه اس

ما چند وقت پیشا حدود ۲۰۰ میلیونی میخواستیم طلا بگیریم نذاشت کارت بکشیم.

تا حالا ندیدم طلافروشی نقدی بگیره، تو کل مرکز خرید ماهم نیستوهمچنین چیزی

ولی از نظر مالیات میگم که مالیاتمون مثل پزشکا اینقدر پلکانی نیست و اینقدر متناسبه با درامدمون