2777
2789
عنوان

گوشت نذری

363 بازدید | 16 پست

سلام دوستان پدرم گوسفندی نذر داشت برای دخترم چندروزپیش برام پول واریزکرد ومن گوسفندخریدم و سرزدن  شهرمون باپدرم دوره . حالا سوالم اینکه اشکالی داره با مقداری گوشتش اندازه بیست نفر قیمه درست کنم پخش کنم یا اندازه ۵تابسته پخش کنم. خودمون خیلی احتیاج داریم ماهها گوشت نداشتیم احکامش چیه گوشت نذری باید حتما به کسی بدیم یاقربانی باید داد کسی اگه اطمینانی بلده راهنمایی کنه

زنگ بزن از مرجع تقلیدت بپرس. و اینجا ممکنه اشتباهی راهنماییت کنن که مدیون بمونی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۵تا۷بسته بدیدبیرون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عریزم حکم نذر دقیقا چی بوده ؟ مثلا برای عقیقه بوده یا همین طوری برای صدقه و دفع بلا ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

باید زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت

یادمه شوهرم نذر داشت اولبن حقوقشو بده ب نیازمند. خودمون محتاج بودیم! مامانم سوال کرد و فهمیدیم ی بخش کمیش برای نذر کافیه و بقیه رو خودمون برداشتیم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آ کیلو هم بدی بیرون کافیه. 

" چراغی که به منزل رواست، به مسجد حرومه" 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عریزم حکم نذر دقیقا چی بوده ؟ مثلا برای عقیقه بوده یا همین طوری برای صدقه و دفع بلا ؟

عقیق قبلا انجام دادن برامون که همه استفاده کردن از گوشتش و مادرپدر نخوردیم اما این برای مشکل که بوده که برطرف بشه 

باید زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدتیادمه شوهرم نذر داشت اولبن حقوقشو بده ب نیازمند. خودمون محتاج بودیم! م ...

ممنون منم میگم چندتا بسته پخش کنم کافیه که ازش بیرون بره

ممنون منم میگم چندتا بسته پخش کنم کافیه که ازش بیرون بره

زنگ بزن بپرس حتما

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عقیق قبلا انجام دادن برامون که همه استفاده کردن از گوشتش و مادرپدر نخوردیم اما این برای مشکل که بوده ...

بسیار خوب !اگر زبونی بیان نکردن که همش رو بده صدقه و نیتشون به بخشیش بوده به نظرم مشکلی نباشه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭