2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 34 پست
اک با خاستگارت اژدواج کنی این طرف تو دلت نمیمونه؟

نه... چون آنقدر تو این مدت اذیت شدم نمیخوام حتی بهش فکر کنم مدام استرس مالی بهم میداد همش میگف قسط دارم از این حرفا .. مامانمم اگ بفهمه باهاش بیرون رفتم ناراحت میشه و عصبی

نه... چون آنقدر تو این مدت اذیت شدم نمیخوام حتی بهش فکر کنم مدام استرس مالی بهم میداد همش میگف قسط د ...

من فقط نیخواستم بهت نشون بدم خیلیم عاشق رلت نیستی

اگ بودی فکر یکی دیگه دیوونت میکرد 

فکر تو بغل یکی دیگ خابیدن ، کنار یکی دیگه شبا رو صبح کردن اسنا چیزایی ک اگ عاشقش بودی دیوونت میکرد فکر ازدولج 

دست دست نگن و تصمیم درست بگیر 

اماااا اگ خاستی کات کنی ب اون طرف نگو برای پول دارس باهاش تموم میکنی 

دلیل بیار و توضیح بده بهش اول قانعش کن کات کن بعد کاری خاستی بکن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه... چون آنقدر تو این مدت اذیت شدم نمیخوام حتی بهش فکر کنم مدام استرس مالی بهم میداد همش میگف قسط د ...

حتی الانم که گفته ماه بعد میخوام بیام باز مامانش ی زنگ نزده هرچیه از ی ماه قبل باید زنگ بزنی پیگیر باشی تلاش کنی خانواده منو راضی کنی تا بعدا بتونی بیای خونمون منم روم نمیشه اینارو بهش بگم خودشم که همش سرکاره کلا به مخش نمیرسه

من فقط نیخواستم بهت نشون بدم خیلیم عاشق رلت نیستیاگ بودی فکر یکی دیگه دیوونت میکرد فکر تو بغل یکی دی ...

بذار ببینم چیکار میکنم آره حق با توعه ولی اون که میبینه من تو فشارم من یهو تو یک ماه چند نفر اومدن به مامانم گفتن دخترت برای ازدواج میخوایم منم عین تو فکر میکردم حتی بهش نمیگفتم ولی وقتی که بهش گفتم عوض اینکه به مامانش بگه ی زنگ بزنه خیال منو راحت کنه کاری نکرد درحالی که همش میگه مرداد میام ازدواج میکنیم تو بگو چطور باور کنم؟

الان فقط میخوام درست راهنماییم کنیم چطور بهش حالی کنم که مادرت باید ی زنگ بزنه ی قدمی برداره مدام میگه میخوام یک ماه دیگ باشه

آخه چه فرقی میکنه؟ چی بهش بگم که اینکارو بکنه 

باور کنید اگ مامانش ی زنگ میزد من خیلی رک به مامانم میگفتم من همینو میخوام تموم میشد میرفت 

من دیگه چقدر باید صبر کنم شاید یک ماه بعدم ی اتفاقی افتاد عقب افتاد 

بذار ببینم چیکار میکنم آره حق با توعه ولی اون که میبینه من تو فشارم من یهو تو یک ماه چند نفر اومدن ب ...

پس نه تنها تو عاشق اون نیستی اونم عاشق شما نیست . 

بر اساس احساسات سطحی تصمیم نکیر و فرصت هاتو از دست نده . 

اره اگ عاشق هم بودید اک همو دوست داشتید خیلیی و طرف برات مرد بود و دوستت داشت ، من ابدا نمیومدم بهت اینارو بگم . 

اما الان اینطوزی نیست ، و منطقی ب اینده ات فکر کن. 

پس نه تنها تو عاشق اون نیستی اونم عاشق شما نیست . بر اساس احساسات سطحی تصمیم نکیر و فرصت هاتو از دست ...

بنظرت درسته به روش بیارم؟ میخوام چهار پنج روز دیگه بهش بگم من واقعا تو فشارم و هرچقدر طرفو رد میکنم مامانم قانع نمیشه اگه قراره زندگی ای بسازیم یا همین الان ی قدمی بردار یا نذار آنقدر فشار روانی روم باشه

بنظرت درسته به روش بیارم؟ میخوام چهار پنج روز دیگه بهش بگم من واقعا تو فشارم و هرچقدر طرفو رد میکنم ...

میخوام خیلی جدی بهش بگم با مامانت درمیون بذار بیاد با مامانم حرف بزنه 

راستی اینو بهت نگفتم... برعکس خیلی عاشقه بعد این قضایا رفته بود با دوستش که تازه ازدواج کرده بود راهنمایی گرفته بود دلم به حالش کباب شد تو دلم گفتم آخه چرا نباید از مامانت بپرسی چون صفر تا صد همه چی گردن خودشه ... امروزم منو یه بیرون خیلی خیلی قشنگ برد و همش میگف آره از دوستم راهنمایی گرفتم چکمو پاس کنم میریم  طلا می‌خریم فلان میکنیم و این حرفا 

ولی میخوام پامو کنم تو ی کفش که بع مامانش بیشتر بفهمونه

بنظرت درسته به روش بیارم؟ میخوام چهار پنج روز دیگه بهش بگم من واقعا تو فشارم و هرچقدر طرفو رد میکنم ...

شما اول تکلیف خودتو با قلب و منطقت روشن کن بعد.

بیین اصلا فرض کن خواستگار خوب نداری 

این ادم با این اخلاقیات همین الانش و اوضاع مالی همین الانش ب عنوان ی مرد برای ژندکی برات قابل قبول و خوب هست؟ ی حد رضایت هفتاد درصدی رو داره برات؟ 

تاکید میکنم ویژگی های همین الانش نه ایده الی ک میخاد پنج سال دیگ درست کنه 

شما اول تکلیف خودتو با قلب و منطقت روشن کن بعد.بیین اصلا فرض کن خواستگار خوب نداری این ادم با این اخ ...

😂البته که هست 

هست که تونستم باهاش بمونم 

اگ میگم وضعیت مالی بخاطر اینکه پدرش نیست خب الان فردا ابجیش شوهر کنه این بره پول جهاز بده؟ یبار حرفشو انداختم گفت نه بابا مگه بدنمو جونمو از سر راه آوردم پشتش هستم به عنوان کادو چیزای خوب میدم دستشو بگیره ولی جهازشو خودش کار کنه مامانمم حقوقشو بده برا جهاز اون 

باز تو دلم گفتم امکان نداره همچین چیزی 

شما الان کمک کن بگو چطور بگم برو ب خانوادت بگو تماس بگیرن 

😂البته که هست هست که تونستم باهاش بمونم اگ میگم وضعیت مالی بخاطر اینکه پدرش نیست خب الان فردا ابجیش ...

از این وضعیت رل بودن هم خسته شدم از طرفی هیچ دوس ندارم برم این چیزا رو بهش بگم ...ولی واقعا تو فشارم 

من نمیفهمم تویی که قراره ی ماه بعد ب قول خودت بیای خیلی مردی الان ی زنگ بزن قرارت بچین برا ی ماه بعد شکر خدا محرم هم اومد اینم بهانه کن والا بخدا

میتون مبپرسم شغلشون چیه و چندسالشونه؟

اره عزیزم 

دوتا مغازه دار که درآمد مغازه ها شکر خدا خوبه و اینکه یسری زمین کشاورزیم داره اونم سالیانه پول خوبی میده 

سنش هم 26

اره عزیزم دوتا مغازه دار که درآمد مغازه ها شکر خدا خوبه و اینکه یسری زمین کشاورزیم داره اونم سالیانه ...

مغازه ها رو چون یکی دوساله زده و هزینه کرده نتونسته پس اندازی داشته باشه میدونی دیگع اولش خیلی سرمایه میخواد

مغازه ها رو چون یکی دوساله زده و هزینه کرده نتونسته پس اندازی داشته باشه میدونی دیگع اولش خیلی سرمای ...

بازم تصمیم نهایی و اخریش با خودت .
بشین مستقیم باهاش حرف بزن 

خیلی با خودت هم تو شکی یبار سیر حرفاتپ از اول تا اخر بخون .بیین خودت هم خیلی هنوز راجع این اقا فکرت بالا پایین داره.

بعد ب ی تصمیمی برس و بشین بکو تصمیمت چیه . چکار میخاس بکنی؟