ی خواستگار خیلی خوب دارم خانوادش و خودش خیلی خوبن اما حدودا یک ساله با کسی هستم وضع مالیش خیلی خوب نیست اما خب اونم آخر ماه بعد میاد خواستگاری بخدا دست خودم نیست دوسشم دارم بیرونم باهاش رفتم ولی در توان خودم نمیبینم تو آینده وضعیت مالیشو بتونم تحمل کنم😢چون پدرش هم فوت شده و میترسم مسوولیت خواهر و برادر همش رو دوشش باشه الان اصلا نمیدونم چیکار کنم میترسم به اون یکی جواب مثبت بدم مشکلی پیش بیاد و زندگیم خراب شه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
به خودش هیچی نگفته بودم به گوشش رسیده بود بعد که پرسید تایید کردم گف اگه الان پشتم درنیای پس کی میخوای دربیای گفتم وقتی جلو نیامدی چطور دربیام خلاصه رفت تو فکر و الان جفت و جور کرده برای اون تاریخ این خواستگار هم هی میره میاد واقعا گمراهم نمیدونم چیکار کنم خاطرات زیاد داریم ولی ما بین حرفاش یبار گف خونه درس کنم ی طبقه ام اضافه میندازم مامانم بیاد همش حس میکنم اگ باهاش ازدواج کنم خودمو باید فدای خانوادش کنم همش باید از خودم و خواسته خام کوتاه بیام 😢 بحث آبرو ام مطرحه بگید چیکار کنم پاش بمونم یا منطقی فکر کنم
نداری و بی پولی . با خونواده شوهر زندگی کردن بعد ازدواج خیلی سخته
ببین از من تازه عروسی که تقریبا ۴ ماهه عروسی کردم بشنو!
پول مهم ترین چیزه
و خانواده هم .
دوس داشتن به درد نمی خوره
متنفرم از هرچی عشق و دوس داشتنه
دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
فک میکنم مشکل اصلی شما با ایشون ادعا و خالی بند بودنشه که اذزش ی مردو برای زن از بین میبره نه بی پول ...
دقیقا ... الان چندددد ماهه داره بهم میگه بزار ی نشون بخرم .... من اصلا توقع نداشتم زود بریم سر زندگی ولی اگه نشون رو برام میخرید من این خواستگار رو درجا رد میکردم 😢 دیروز بهم گف رفتم طلا فروشی آخر ماه میخرم دیگه به حرفاش اعتنا نمیکنم اگ میخواست زودتر میخرید مگ ی نشون چقدره
[QUOTE=345368476]نداری و بی پولی . با خونواده شوهر زندگی کردن بعد ازدواج خیلی سخته ببین از من تازه عروسی که تقریبا ۴ ...[/QUOTE
من میخواستم خودش زنگ بزنه به خانوادم خواستگاری کنه ولی هنوز نگفته منم مامانم منو گزاشته لای منگنه میگه با کی هستی ولی میترسم معرفیش کنم پدرمو دراره نمیخوام خودم پیشقدم باشم میخوام اون بگه بنظرت ب مادرم بگم