2777
2789

سر یه موضوعی دو روزه قهریم که مقصرشم هر دومون هستیم،حالا همسر من خیلی اهل فیلمه و تایمای بیکاریش خیلی فیلم میبینه و بیشتر اکشن

حالا الان گوشیشو نگاه میکردم دیدم امشب فیلمی که میدیده کلی صحنه داره و من به شدت متنفرم از اینجور فیلما ببینه…اسم فیلم هم hit man2023 بود(احتمالا اکشن هست اما صحنه زیاد داره)

الان انقدر ازش عصبیم که میخواستم فردا برم حرف بزنم آشتی کنیم اما دیگه نمیرم،شما جای من بودین چیکار میکردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم نمیاد فیلم صحنه دار ببینه نمیدونم چرا ، البته اونم همین حس و نسبت به من داره ، فک کنم تنها زوجی هم هستیم که ماهواره نداریم چون خوشمون نمیاد😀

حالا شما چون مقصر دو طرف هستید ببیم اول خودش چیکار میکنه ، زندگی دو روزه زیاد دعوا و قهر نکنید 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

برو اشتی کن همین الان بعدم فیلم  ک اکثرن میبینن سر فیلم دیدنش دوباره دعوا درست نکن حالا ی موقع دیگه در ارامش واسه این موضوع باهاش حرف بزن

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

عزیزم حتما باهاش صحبت کن 

بگو که این دغدغته 

و دلت نمیخوال همسرت همچین چیزی ببینه 

بنظرم زن و شوهر باید انقد دوست و رفیق باشن 

که بی ترس دغدغه نیاز ترس و احساسشون رو بهم بگن 

اگه همسرت ظرفیت داره تو یه فرصت که با هم اوکی هستید و خوبید حتما بگو تا به خشم پنهان تبدیل نشه

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

عزیزم حتما باهاش صحبت کن بگو که این دغدغته و دلت نمیخوال همسرت همچین چیزی ببینه بنظرم زن و شوهر باید ...

ممنون عزیزم

میدونه فیلم صحنه دار دوس ندارم ببینه حتی باهم وقتی فیلم میبینیم جاهایی که صحنه میاد خودش نگاه نمیکنه یا میگه بزن بره

قبلا هم قهر بودیم فیلمایی که میدید میگفت واقعا جاهای صحنه دارشو حوصلم نمیکشه میزنم میره من اصل داستان برام جذابه

اما نمیتونم باور کنم…

برو اشتی کن همین الان بعدم فیلم ک اکثرن میبینن سر فیلم دیدنش دوباره دعوا درست نکن حالا ی موقع دیگه ...

خودش میدونه خوشم نمیاد فیلمای اینجوری ببینه اما همیشه میگه من بخاطر موضوع فیلم میبینمش و به صحنه میرسه طولانی باشه میزنم میره حوصلم نمیکشه اما نمیتونم باور کنم

و سر این موضوع خیلی حساسم متاسفانه و اصلا نتونستم باهاش کنار بیام…

منم خوشم نمیاد فیلم صحنه دار ببینه نمیدونم چرا ، البته اونم همین حس و نسبت به من داره ، فک کنم تنها ...

من دوس ندارم اما همسرم حساس نیست باهم فیلم میبینیم جاهای صحنه دار میاد خودش نگاه نمیکنه اما من کامل نگاه میکنم…

ممنون عزیزممیدونه فیلم صحنه دار دوس ندارم ببینه حتی باهم وقتی فیلم میبینیم جاهایی که صحنه میاد خودش ...

خب اگه اینطوری میگه و واقعا اهل دروغ نیست باورش کن 

منم همسرم نمیبینه رد میکنه  اگه اهل دروغ نیست حرفشو باور کن 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵