2789

من بک ماه گرفتم 

وزنم برنگشت ریزش مو شدید گرفتم بعدش

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

یکی از آشناهامون گرفت بعدش ریزش مو شدید گرفت

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر رژیمی که میگیری باید تا اخر عمرت ادامش بدی

پس به عقل خودت رجوع کن ببین فایده ای داره یا نه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هر رژیمی که میگیری باید تا اخر عمرت ادامش بدیپس به عقل خودت رجوع کن ببین فایده ای داره یا نه

دکتر گفت دوهفته ای ۵ کیلو کم میکنی من از وزن کم کردم سریع میترسم من خیلی آهسته وزن کم کردم و نتیجه برنگشتن رو هم دیدم این یوم منو ترسوندن ک توی دوهفته یهویی ۵ کیلو کم کنم 

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

ای وای من تازه ریزش موهام خوب شده🥺

رژیم اصولی بگیر 

همه چی بخور به اندازه ولی یه سری چیزا رو حذف کن مثل قند مصنوعی، فست فود، نوشابه، تنقلات، 

و فستینگ که خیلی عالیه.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
رژیم اصولی بگیر همه چی بخور به اندازه ولی یه سری چیزا رو حذف کن مثل قند مصنوعی، فست فود، نوشابه، تنق ...

تجربه فستیگ داشتم خیلی عالی بود از لحاظ سایز حتی

ولی از این رژیم ترسیدم راستش حس خوبی بهش ندارم نمیدونم چجوری ب دکترم بگم ماه بعد ک اینو نگرفتم چرا

سرعت کاهش وزن ات خیلی بالاست با اون همه چربی و گوشت ولی خب یه سری مواد معدنی کلا حذف میشه 

هیدرات کربن منیزیوم و پتاسیم

اوایلش حالت تهوع هم شاید داشته باشی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
سرعت کاهش وزن ات خیلی بالاست با اون همه چربی و گوشت ولی خب یه سری مواد معدنی کلا حذف میشه هیدرات کرب ...

برگشتش سریع تر نیست اگه از رژیم خارج شم؟

چون حس خوبی ازش نگرفتم کلا حس میکنم فستینگ سالم تر و بهتره