تو کلینیک مشاوره کار میکنم هز زوجی که میان موضوعشون خیانته بیشتر هم از سمت مردا واقعااا ذهنم آشفته شده هر چقدر آدم میخواد روش اثر نذاره بازم بدبین میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون نمیخوان زندگیشونو از دست بدن فقط دنبال تنوع هستن و زیاده خواه چیزی که من از مراجعام شنیدم
پس اون زن بیچاره چی که خونه نشسته بچه ها رو بزرگ میکنه غذا میپزه منتظر کسی میمونه که اصلا یادش نیست زن داره...بخدا باید مردایی که خیانت میکنن رو سنگسار کنن که درس عبرت بشه برای بقیه..نمیگم وفادار باشن اما تکلیف اولی رو روشن کنن بعد برن دنبال بعدی
بله درسته ولی متاسفانه آقایون همه رو با هم میخوان نه جدا شما رو دوست داره به عنوان همسر و مادر بچه ه ...
شوهر من دوازده سال از من بزرگتره بعد همه میگن تو خیلی کوچولویی ..یکی دوبارم فکر کردن پدرمه چون ارثی موهاشون زود سفید شده...تو فاتحه مادرش همه میگفتن زن جوون گرفتی وفلان همیشه میخاد اعتماد به نفس منو از بین ببره...جز اینکه کارمنده هیچ آبشنی نداره...حتی۱۸سال معتاد بوده وخیلی چیزای دیگه..مثلا تصادف کرده همه دندونای فک بالاش شکسته ودندون نداره....به خودشم نمیرسه