2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا کتمان میکنن..بگن آره خیانت کردم...وقتی جرات گردن گرفتن ندارن نبایدم سرشون بچرخه

چون نمی‌خوان زندگیشونو از دست بدن فقط دنبال تنوع هستن و زیاده خواه چیزی که من از مراجعام شنیدم

چون نمی‌خوان زندگیشونو از دست بدن فقط دنبال تنوع هستن و زیاده خواه چیزی که من از مراجعام شنیدم

پس اون زن بیچاره چی که خونه نشسته بچه ها رو بزرگ میکنه غذا میپزه منتظر کسی میمونه که اصلا یادش نیست زن داره...بخدا باید مردایی که خیانت میکنن رو سنگسار کنن که درس عبرت بشه برای بقیه..نمیگم وفادار باشن اما تکلیف اولی رو روشن کنن بعد برن دنبال بعدی

پس اون زن بیچاره چی که خونه نشسته بچه ها رو بزرگ میکنه غذا میپزه منتظر کسی میمونه که اصلا یادش نیست ...

بله درسته ولی متاسفانه آقایون همه رو با هم میخوان نه جدا 

شما رو دوست داره به عنوان همسر و مادر بچه هاش در کنارش تنوع هم میخواد و این بدترین حس برای یه زنه 

بله درسته ولی متاسفانه آقایون همه رو با هم میخوان نه جدا شما رو دوست داره به عنوان همسر و مادر بچه ه ...

شوهر من دوازده سال از من بزرگتره بعد همه میگن تو خیلی کوچولویی ..یکی دوبارم فکر کردن پدرمه چون ارثی موهاشون زود سفید شده...تو فاتحه مادرش همه میگفتن زن جوون گرفتی وفلان همیشه میخاد اعتماد به نفس منو از بین ببره...جز اینکه کارمنده هیچ آبشنی نداره...حتی۱۸سال معتاد بوده وخیلی چیزای دیگه..مثلا تصادف کرده همه دندونای فک بالاش شکسته ودندون نداره....به خودشم نمیرسه

شوهر من دوازده سال از من بزرگتره بعد همه میگن تو خیلی کوچولویی ..یکی دوبارم فکر کردن پدرمه چون ارثی ...

خیلی اوقات آقایون چون پیش همسرشون احساس ضعف میکنن با خیانت کردن احساس قدرت و اعتماد به نفسشون برمیگرده 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز