2777
2789

سلام دوستان، منم ٣٤ سالمه و با اينكه ان تيم خوب بود آزمايش خون غربالگريم هاي ريسك شد، منم چون دلم نميخواد آمينو بشم امروز رفتم آز سل فري دادم، لطفا جواب آزمايشاتون كه اومد بياين بگين منم حتما ميام ميگم. انشالله كه همه جوابا منفي باشه و اين استرسا هرچه زودتر بخير و خوشي تموم بشه🙏🏻🙏🏻

سونوهاي من همه عالي ولي چون ٣٣ سالم هست جواب سندروم دوان رو ريسك بالا زدن خيلي ناراحتم ولي نمي خوام ...

عزيزم چه خبر؟ شما بارداريتون خوب پيش ميره؟ منم شرايطم مثل شماس، رفتين آنومالي؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم چه خبر؟ شما بارداريتون خوب پيش ميره؟ منم شرايطم مثل شماس، رفتين آنومالي؟ 

حقيقتش طاقت نياوردم آمينوسنتز كردم كه خدا روشكر جوابش خوب بود..سونو انومالي هم رفتم اونم خوب بود..الان هفته ٢٥ هستم يه سونو ديگه براي رشد جنين دارم كه يك ماهه ديگه بايد انجام بدم

شما در چه حاليد؟

سلام دوستان، منم ٣٤ سالمه و با اينكه ان تيم خوب بود آزمايش خون غربالگريم هاي ريسك شد، منم چون دلم نم ...

عزیزم حتما جوابش خوبه اصلا استرس نداشته باشین 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
حقيقتش طاقت نياوردم آمينوسنتز كردم كه خدا روشكر جوابش خوب بود..سونو انومالي هم رفتم اونم خوب بود..ال ...

خدا رو شكر، انشالله بارداري خوبي داشته باشين و ديگه از اين به بعد نگراني هم نداشته باشي، براي ما هم دعا كنين🙏🏻🙏🏻

ممنون از لطفتون، خيلي سخته استرس نداشته باشم😔 خدا كنه بخير بگذره🙏🏻

اصلا نگران نباش

تو همين سايت من تا الان نديدم كسي جوابش مشكل داشته باشه...فقط بي دقتي ازمايشگاست و پولي كه المي بايد خرج ميكرديم...ناگفته نمونه من خودم كارشناس ازمايشگاهم🙈

اصلا نگران نباش تو همين سايت من تا الان نديدم كسي جوابش مشكل داشته باشه...فقط بي دقتي ازمايشگاست و ...

خدا كنه😔

من ان تيم خوب بود ولي توي آز خونم فاكتور pappa خييييلي كمه، يني مقدار mom اون ٠.١٢٣ شده، و ريسك هر سه تا تريزومي ١٣،١٨،٢١ بالا شده، شما كه كارشناس آزمايشگاهي ميتوني نظر كارشناسي بدي؟ به نظرت خيلي بده؟

خدا كنه😔 من ان تيم خوب بود ولي توي آز خونم فاكتور pappa خييييلي كمه، يني مقدار mom اون ٠.١٢٣ شده، ...

عزيزم سابقه مشكل ژنتيكي اگر تو خانوادهاتون نباشه و سنتون هم زير ٤٠ سال باشه و قبل بارداري بيماري خاص يا داروي خاصي مصرف نكرده باشي خيلي بعيده كه مشكلي داشته باشيد

من pappa خيلي بالا بود و ريسك ٢١ زياد شده بود

عزيزم سابقه مشكل ژنتيكي اگر تو خانوادهاتون نباشه و سنتون هم زير ٤٠ سال باشه و قبل بارداري بيماري خاص ...

سنم ٣٤ ساله و مشكل ژنتيكي نداريم توي اطرافيان، داروي خاصي قبل از بارداري مصرف نميكردم اما الان به خاطر سقط قبلي دارم هر روز اسپيرين ميخورم و امپول انوكساپارين ميزنم براي غلظت خون، البته اينا رو هم براي احتياط بهم داده بودن.

منم سی و دوسالمه برام ریسک زده بودن سل فری انجام دادم بعد از عید بود 1400 هزینه اش شد 

جوابشم خوب بود شکر خدا دوهفته ام طول کشید تو اون دوهفته منو شوهرم کلا افسرده و ناراحت بودیم 

نمیدونم واقعا این کارا لازمه آخه هزینه اش کم هم نیست 

منم سی و دوسالمه برام ریسک زده بودن سل فری انجام دادم بعد از عید بود 1400 هزینه اش شد  جوابشم ...

خدا رو شكر كه جوابش منفي شد براتون، من كه از اول بارداريم تو استراحتم و همش تو خونه خوابيدم، الانم كه غربالگريم اينجوري شده ديگه بيشتر غمزده و افسرده شدم😓

ما پريروز حدود ٢٤٠٠ هزينه كرديم براي سل فري! خيلي هزينش زياده، اما خب چه ميشه كرد دكترا هزينه ميتراشن و كاري هم از دستمون بر نمياد، حالا خدا كنه جوابش منفي باشه🙏🏻

خدا رو شكر كه جوابش منفي شد براتون، من كه از اول بارداريم تو استراحتم و همش تو خونه خوابيدم، الانم ك ...

منم پارسال یه میلیون ۸۵۰داده بودم باور کن اینا همش تله است ببینن از کجا میتونن جیب مردم رو خالی کنم هیچ یادم نمیره دکتر گفت با این ان تی بچه ات سقط شه چیزی از دست ندادی از مطب که بیرون اومدم مثل جنازه بودم😣😣😣 ولی الان هزار ماشالا پسرم باهوش شیطون هر وقت میبینمش هزار بار خدا رو شکر میکنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو