بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سی و دوسالمه برام ریسک زده بودن سل فری انجام دادم بعد از عید بود 1400 هزینه اش شد جوابشم ...
من ۳۷ سالم و اولین بارداریم.برا من که زدن ریسک یک به هشتاد الانم هزینه سل فری شده دو میلیون و پونصد من پری روز انجام دادم امیدوارمجوابش زود بباد و بد نباشه خیلی حاام بد اصلا طاقت صبر کردن ندارم
مرسی عزیزم خیلی پروسه پر استرسی هست ادم اصلا طاقت صبر کردن نداره تازه دکتر ژنتیک بهم گفت یک به هشتاد خیلی خطرناکه بجای اینکه خوب لاقل چیزی نکه تا جوابم بیاد بیشتر منو نگران کرد
مرسی عزیزم خیلی پروسه پر استرسی هست ادم اصلا طاقت صبر کردن نداره تازه دکتر ژنتیک بهم گفت یک به هشتاد ...
حق داری من خودم با شوهرم دوهفته تمام تا جوابش بیاد غمگین بودیم اصلا حرف نمیزدیم خودم که اصلا میگفتم دیگه فایده نداره نمیخوامش دیگه ولی تو سعی کن نگران نباشی و زیاد بهش فکر نکن اکثر بالای سی سال رو ریسک میزنن انشالله که جوابش خوبه ❤
من پری روز ازمایش دادم و ریسک غربالگریم یک به هشتاد بود.برام دعا کنید دارم دق میکنم از غصه گفتن ریسک ...
عزیزم اصلا غصه نخوری ها بهترین زمان بارداری تو هدر نده انشالا که سالمه اینجا بچه هایی بودن که ریسکشون ۱به ۵بود تو بیا پسر باهوش و تپل مپل منو ببین به منم دکتر گفت این سقط بشه از موندنش بهتره این دکترا به خاطر پول حرف مفت زیاد میزنن
میدونم خیلی از تاپیک گذشته.اما منم سلفری دادم منفی بود خدا رو شکر.خودتون رو اذیت نکنید.فقط استرسش برامون می مونه.من که هنوز سردرد دارم اونقدر گریه کرده بودم.
خدا رو شکر جواب آزمابش من خوب بود وبچه الحمدلله سلامت بوددعا کنید سالم به دنیا بیاد وسرباز امام زمان باشه.ان شاءالله بچه های شما هم سالم وسلامت به دنیا بیاند و سرباز امام زمان باشند