2777
2789
عنوان

چی واسه کبد چرب خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10927 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ممنونم دوستای خوبم

ممنونم که همیشه هستین😘😘😘

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

عرق کاسنی، خاکشیر و لیمو ترش و عسل ناشتا آنزیم های کبد رو تنظیم میکنه.

آب سرد هم مضره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
دکتر هیچ دارویی بهش نداد گفت فقط ورزش و رژیم

دارویی نداره درمان هم نداره فقط باید مواظب باشه گریدش بیشتر نشه 

ابسلام یخ براش سمه . کدو زیاد ابگیر بخوره روغن هم کنجد 

التماس دعا

ببین عرق کاسنی و شاتره رو قاطی کن بده بخوره.گیاه خار مریمو بگیر دمنوش کن بخوره.به هیچ عنوان نزار آب یخ بخوره.وسط غذا اصلا نباید نوشیدنی بخوره.روزی چندوعده میوه بخوره ولی همه میوه هارو باهم نخوره جدا جدا.سرخ کرده و روغنو حذف کن روغن زیتون عالیه.سالاد با کلم و هویج فراوون درست کن روغن زیتون بریز توش با اب لیموی تازه بده بخوره.صبح ها ناشتا خاکشیر و با اب لیمو تازه و عسل با اب ولرم بده بخوره.مشروب ممنوع.اگه هم دکتر بخواد دارو بده همون قرص لیورگل ک همون خارمریمه رو بهش میده.وزنشو کم کنه ورزش و پیاده روی هم عالیه.

مشروب هم اگه تا یه مقدار مشخص استفاده بشه برای کبد مشکلی نداره ولی اگه زیاد مصرف بشه باعث کبد چرب در ...

سلام عریزم 

ممنون میشم درخواست دوستی موقبول کنی درباره کبدازت راهنمایی میخوام 

وخدایی که بشدت کافیست