2777
2789
عنوان

چی واسه کبد چرب خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10927 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

همسر منم کبدش چربه جوری حالش بد میشه که دلدرد و حالت تهوع میگیده 

الانم خیلی لاغر شده و دور چشماش گود افتاده 

روزی که بفهمم مادر شدم از خوشی بال درمیارم.... یعنی اون روز میاد !!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه جالب هم اینجاست که من کلا غذاهام کم چربه و اکثرا بخاطر خودش ابپز یا بخار پزه 

ولی بازهم تغییری نمیکنه

روزی که بفهمم مادر شدم از خوشی بال درمیارم.... یعنی اون روز میاد !!!!

مشروب هم اگه تا یه مقدار مشخص استفاده بشه برای کبد مشکلی نداره ولی اگه زیاد مصرف بشه باعث کبد چرب در زمینه مصرف الکل AFLD میشه اما برای ایران بدون مصرف الکل دارن به یسمتکبد چرب پیش میرن که بهش میگن کبد چرب غیر الکلی NAFLD 

اگه اطلاعات بیشتر خاستی عین همین کلمه رو سرچ کن یا ککبد چربغیر الکلی 

خار مریم خودتون بچینید استفاده کنید.وااقعا عالیه.حتی من دیدم بعصیا ترشیش هم درست میکنن

من ندیدم نمیدونم چه شکلیه

عطاری داره برم بخرم؟

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

شوهر من داشت روغن نباتي از زندگي حدف كردم يعني حتي برنجو بدون روغن درست ميكنم تو خرشت اصلا روغن نميرزم فقط همون چربي گوشت گوسفندي و سرخ كردنيم درست نميكنم يه مدتم بهش خار مريم دادم هم وزن كم كرد هم كبدش خوب شد 

منم کبدم چربه ولی مشروب لب نزدم چه ربطی داره.بچه پنج سالم کبد چرب میگیره اوتم مشروب خورده .الکل یکی از مواردشه  .واسه غذاهای روغنی و امادس من شیرینی و کیک و و اینا زیاد می خورم .سرخ کردنیو غذاهای بیرونو سوسیس کالباس نخوره .چیزای کارخونه ایم به حداقل برسونه .عرق کاسنی شاتره و قرص لیورگل که همون خار مریمه بخوره .خود دکترا این قرصو میده که خیلی خوبه .سیر و پیاز خام و میوه و سبزیجات واسه کبد خوبه .گرمی زیاد واسه کبد خوب نیست .کبد عضو مهمیه