2777
2789
عنوان

دلم میخواد بخوابم تا ابد

231 بازدید | 30 پست

خیلی خسته شدم از زندگی من تحمل اینو ندارم هر‌روز بگذره و با این وضع ادامه بدم.

گرمای خوزستانو تحمل میکنم. استرس اجاره خونه مادرمو و خیلی چیزای دیگه که تصورش هم شاید نتونید بکنید.

هنوزم ادامه داره شاید باور نکنی و شاید مسخره کنی  ولی واقعیته و درد کشیدن دیگرانم مسخره کردن نداره.

من از بچگیم زجر کشیدم تو یه خونه ای که مال مادربزرگ بابام بود . اونا رفتن تهران. این صحبت قبل از به دنیا اومدن منه!

بابام پول داده بود از مادربزرگم خریده بودش.

انقدم خونه شون کوچیک بود...

کلا مال خودشونم نبود مال شرکتشون بود فکنم داده بودن بهشون اوناهم فروختن به پدر ...... من که واسه اذیت کردن ما فقط زرنگه

+ این مال پنج سالگیمه...😅💔

اونجاهم بابام پر وسیله مهندسی کرده بود به هدی که جای نشستن نبود به زور توهم توهم مینشستیم 

من حتی نمیتونستم پاشم راه برم راه میرفتم فحشم میداد میگفت میزنی چیزیو میشکونی میشکونی .تازه هر روز هم بیشتر و بیشتر میشدن (دوباره میخرید)موقع خواب به زور میخوابیدم 

یه بار آجیم(اختلاف سنیمون ۱۶ساله) 

وقتی کوچیک 6 ساله بودم از دانشگاهش واسم آجیل اورد یواشکی بهم داد شب که پدرم خوابیده بود رفتیم تو حموم نشستیم خوردیم 

بازم نگو بیدار شده بود یه دادی میزد کجایید آجیم رفت گفت پاش کثیف شده میخوام کمکش کنم تو حموم بشوره💔

مامانم معلم بود البته که پدرم حقوقشو میبرد واسه خودش

تغذیه درستیم نداشتیم. خودش میرفت بیرون میخورد ما هیچی نمیخوردیم

گذشت ولی بازم تو ذهنم بود آره گذشت بازم میگذره تا 13سالم شد... 

ادامشو پیام بعدی میگم (صرفا جهت درد و دل بود)

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نیستید نگم اگه هستید بگید یا لایک کنید

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

به حدی ناراحت بودم که هر روز گریه میکردم بیشتر روزا ۳بار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من تو مدرسه بچه هارو میدیدم چیپس و پفک میخوردن .

هر روز هرچی دلشون میخواست میخوردن خب بچه بودم دلم میخواست؛ به مامانم چیزی نمیگفتم که ناراحت نشه. ولی خب چه ناراحتی من ساده بودم فکر میکردم ناراحت میشه

دوستم من میخونم

مرسی که به حرفام گوش میدین من اینجا رو فقط واسه درد و دل کردن دارم

خب من تو مدرسه بچه هارو میدیدم چیپس و پفک میخوردن .هر روز هرچی دلشون میخواست میخوردن خب بچه بودم دلم ...

خلاصه خیلی سختی کشیدم تو اون بچگیم یادمه یه بار با دسته جارو میخواست مادرمو خفه کنه بعد من همش صلوات شمار دستم بود دعا میکردم

هر روز دعوا داشتن شدید. با هیچکیم ارتباطی نداشتیم فقط با عمه هام که اوناهم اولین باری که دیدمشون ۹سالگیم بود که کاش نمیدیدم حتی

وقتی 1۴سالم شد با مادرم از پیشش فرار کردیم.یادمه اون روش تو ماشینی که برده بودیمش خوابیده بودیم تا ۲۰روز همینطور بود . منم 1۴سالگیم شب ادراری داشتم از دست بابام، حتی حاضر نبودن منو ببرن دکتر میترسیدم بخوابم. با ترس میخوابیدم ولی خداروشکر چیزی نشد. شب ادراریمم تو 1۵سالگیم خوب شد. خود به خود

بعد 20روز یه خونه پیدا کردیم سال 1399. یادمه به زوررر تونستیم یه خونه پیدا کنیم که 1۵میلیون رهن داشته باشه کرایه شم یادم نیست‌ البته شاید .۱۵میلیونم نبود شاید بیشتر

اسی آبجی ات ازدواج کرد تو رفتی مدرسه؟

امسال ازدواج کرد.

اون ماقع دانشگاه میرفت 

الان فکر کنم ۳۴سالشه

اسی پس تو سنی نداری داستان مال تازگیاس

نه من ۱۸سالمه. ۱۴ سالگیم اینطور شد