2777
2789
عنوان

چطوری این حس از خودم دور کنم

75 بازدید | 8 پست

احساس می کنم مامانم بهم حسودی می کنه بد واسه ام میخاد

خیلی اذیتم می کنه خیلی

بهم فحش وحرف های بد می زنه

عمدا یک کارهایی می کنه که بابام دعوام کنه

امروز یک ست تابستونی خریده بودم.از چشمم در آوردش زهر کرد به جونم

الان به بغض وگریه دارم می نویسم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
مامان‌منم همینه

چطوری باهاش کنار میای

دیگه از ترس یا نمی خرم

بخرمم نشونش نمیدم.خبر مرگم بشه خونه وماشین بخرم میخا چکار کنه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری باهاش کنار میایدیگه از ترس یا نمی خرمبخرمم نشونش نمیدم.خبر مرگم بشه خونه وماشین بخرم میخا چکار ...

کلا باهم‌حرف نمیزنیم بزنیمم‌جنگه

منم معمولا میرم خونه بابام یا ابجیم تا نبینمش

کمتر در خانه باشید، دم دست نباشید.

نمیشه که اصلن ربطی به خونه موندن در دسترس بودن من نداره

مگه ستت چه جوریه

اصلن ربطی به این چطوریه ندارم

حتی ببینه شاد وخوشحالم اذیتم می کنه