2777
2789
عنوان

همش بو میدم حالم بهم میخوره از خودم

1029 بازدید | 20 پست

حموم میرم مرتب یه روز درمیون یا دو روز درمیون اما دو ساعت بعد بوی گنده عرق و حتی دست شویی ام میرم انگار بعدش بو میدم خیلی عذر میخوام خودمم می‌شورم اما از چیه آخه اسپری بدنم استفاده میکنم دهنمم بو میده 

حالا به اون شدت نه ها اما همون ی کمم اذیتم میکنه چیکار کنم از چیه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب نمک غرغره کن............بعد ازحمام قبل لباس پوشیدن مام یا کرم ضد تعریق بزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تغذیه‌ت رو درست کن‌ همه عرق می‌کنن و اصلا باید عرق کنی ولی اینکه عرقت بو میده بعد از حمام هم، می‌تونه از تغذیه‌ت باشه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
مشکل گوارشی نداری؟ یبوستی چیزی

چرا یبوست دارم همیشه ببخشید مدفوعم خیلی بوی بدی میره دکتر رفتم دارو داد کلا شیکمم کار نکرد ولی بوی دهنم رفت

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

منم ی همکاری داشتم بنده خدا خیلیم نظافتو رعایت میکردا ولی همیشه تنش‌ حتا نفساش بو میداد یبار صورتمو بند مینداخت کف دستش میخورد ب بینیم حتا کف دستش هم ی بوی خاصی میداد، بنظرمن از تغذیست اینجور افراد باید سیر و پیاز و ادویه ها رو خیلیییییی خیلی کم یا حتا حذف کنن از برنامه غذاییشون