ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب عزیزم دوتاش سخته،طبیعی هم الان چندین بخیه میزنن دیگه
آره عزیزم طبیعی رو قبول دارم درد داره اما بخیه بچه اول بیشتره سر سومیم بخیه نخوردم سر دومیم ۳ تا اما بی حسی میزنن اما اینایی ک سز میکنن برای اینه ک درد نداشته باشن اما اینجا دوستان گفتن درد داره تا یک هفته حداقل اون ۴ ساعته
آره عزیزم طبیعی رو قبول دارم درد داره اما بخیه بچه اول بیشتره سر سومیم بخیه نخوردم سر دومیم ۳ تا اما ...
خوب اون چهار ساعت درد وحشتناک داره همه میگن به غلط کردن میفتی ولی این دردیه که میشه راحتر با شیاف و مسکن تحمل کرد فک کنم،درد زایمان طبیعی رو که نمیشه با شیاف کنترل کرد
خوب چرا تو حالت بیهوشی و بیحسی که هنوز هست اینکار رو نمیکنن؟؟
چون بعده زایمان رحم داره خودش جمع میکنه باید اون روز شکم فشار بدن که قشنگ جمع بشه اون خونای اضافه بیرون بیان واسه من ۳ بار فشار دادن دردناک ترین قسمت سزارینه وگرنه بقیش خوبه
اینکه میگن تا دوازده ساعت بلند نشین و سر تکون ندین پس برا بچه شیر دادن تو ساعت های اولیه چیکار باید ...
نه اینکه اصلا تکون ندی خیلی اینور و اونور نگاه نکنی . واسه شیر دادنم همراهت باید کمکت کنه توم خیلی کم به پهلو بچرخی و همراهت سینه رو دهن نوزاد بزاره هرچند سزارينیا شیرشون کمه یا ممکنه اصلا شیر نداشته باشن