2777
2789
عنوان

زایمان🥲

356 بازدید | 43 پست

دوهفته دیگه سزارین میشم..چون بچم ریزه دکتر گفت ۳۸هفته باید عمل شی...از الان استرس گرفتم

تور خدا اونایی که تجربه سزارین دارن یکم نصیحت کنید 

چی کار کنم که راحت باشه چی کنم بعدش اذیت نشم

اصلا سزارین راحته یا نه 

👶🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین صفاست....مخصوصا اگه چاق نباشی و چربی شکمی نداشته باشی.شیاف مسکن احتمالا دکتر بهت بده.ولی بعد از رفتن بی حسی پاهات هم بگو پرستار سریع برات شیاف مسکن بذاره

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

گوشت تو شیشه درست کنن برات بخور آبشو 

بینهایت مقوی و خوشمزس 

من مجردم ولی مامانم برای داداشم ازینا میخورد 

واسه هرکس ک  ضعیف میشه بدنش مامانم میگ ازینا بخوره

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

بهترین روز زندگیم بود البته سزارین دومم. خدا شاهده دردش از کشیدن دندونم کمتر بود. همون شبی که اومدم خونه خودم بچمو تروخشک کردم. البته اینم بگم بیمارستانم خصوصی بود. بستگی به دکترتم داره مال من دستش واقعا سبک بود بعده عمل تو ریکاوری به پرستارا میگفت دوتا شیاف بزارید قبل اینکه اثر بیحسی بره واقعا دردمو کم کرد. بهیچوجه زیره سرت بالش نزار تا ۱۲ ساعت حرفم نزن. بعده ۱۲ ساعت مرتب نسکافه بخور دیگه اصلا سردرد و گردن درد نمیگیری. ۴ ساعت یبارم دوتا شیاف دیکلوفناک بزار

بهترین روز زندگیم بود البته سزارین دومم. خدا شاهده دردش از کشیدن دندونم کمتر بود. همون شبی که اومدم ...

منم میرم بیمارستان خصوصی خداکنه راحت باشه خیلی نگرانم نتونم تحمل کمن 

👶🤍

منم سزارین بودم خداروشکر خوب بود در مجموع.ی هفته درد داری بعدش کم کم تموم میشه.فقط بعد سزارین سرت رو خیلی تکون نده که سردرد بدی میگیری.من شکمم رو هم بعد از دو سه روز اول محکم می‌بستم که جمع بشه از دکترت بپرس اگه مشکلی نداره ببندی