ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سزارین صفاست....مخصوصا اگه چاق نباشی و چربی شکمی نداشته باشی.شیاف مسکن احتمالا دکتر بهت بده.ولی بعد از رفتن بی حسی پاهات هم بگو پرستار سریع برات شیاف مسکن بذاره
بهترین روز زندگیم بود البته سزارین دومم. خدا شاهده دردش از کشیدن دندونم کمتر بود. همون شبی که اومدم خونه خودم بچمو تروخشک کردم. البته اینم بگم بیمارستانم خصوصی بود. بستگی به دکترتم داره مال من دستش واقعا سبک بود بعده عمل تو ریکاوری به پرستارا میگفت دوتا شیاف بزارید قبل اینکه اثر بیحسی بره واقعا دردمو کم کرد. بهیچوجه زیره سرت بالش نزار تا ۱۲ ساعت حرفم نزن. بعده ۱۲ ساعت مرتب نسکافه بخور دیگه اصلا سردرد و گردن درد نمیگیری. ۴ ساعت یبارم دوتا شیاف دیکلوفناک بزار
منم سزارین بودم خداروشکر خوب بود در مجموع.ی هفته درد داری بعدش کم کم تموم میشه.فقط بعد سزارین سرت رو خیلی تکون نده که سردرد بدی میگیری.من شکمم رو هم بعد از دو سه روز اول محکم میبستم که جمع بشه از دکترت بپرس اگه مشکلی نداره ببندی