2777
2789

بچه ها مصاحبه دادم 

حالا اگه قبول شدم میتونم نرم؟

میتونم بقیه رشته هایی که قبول شدم برم؟

چطوره امسال؟

خواهش میکنم اگه میدونین جواب بدین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نه باید انصراف بدی وگرنه باید بری . اگه فرهنگیان قبول شب نمیتونی در سراسری انتخاب رشته دیگری کنی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مصاحبه نرو

رفتم دیگه!

پشیمون شدم حالا

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اگ دوس نداشتی چرا رفتی خب

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
ی هفته قبل انتخاب رشته وقت میدن ک از فرهنگیان انصراف بدی

واقعا؟ خدا از زبونت بشنوه

در حد مرگ حالم از فرهنگیان به هم میخوره

تو رو خدا دعا کن همین طوری باشه

نه باید انصراف بدی وگرنه باید بری . اگه فرهنگیان قبول شب نمیتونی در سراسری انتخاب رشته دیگری کنی

آخه امسال انتخاب رشته فرهنگیان جدا بوده

آخه امسال انتخاب رشته فرهنگیان جدا بوده

همون 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اگ دوس نداشتی چرا رفتی خب

خریت محض

احمق بودن که شاخ و دم نداره 

هر چی بیشتر با فضاش آشنا میشم بیشتر دوسش ندارم

تو رو خدا دعا کن قبول نشم 

حالم بدههههههه

خریت محضاحمق بودن که شاخ و دم نداره هر چی بیشتر با فضاش آشنا میشم بیشتر دوسش ندارمتو رو خدا دعا کن ق ...

انشالله هر چی دوس داری بشه

میشه بگی چرا پشیمون شدی؟چون دخترخالم رفته میخوام ب اون بگم اطلاعات ش بیشتر شه

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
دخترا دوس دارن که تو چرا نمیخای

با فضاش و محدودیت اجبار چادر و فضای فکری سیاسیش نمیتونم کنار بیام

خیلی محدود کننده است

من نمیتونم بپذیرم