2777
2789

ن ول داشتین ب منم بگین بعد امتحانا یکن رو فرم بیام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیمشو گرفتی خوب نبوده؟

ن میگم اگ کسی داشت رو منم ریپ بزنه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

افتضاح ترین رژیمی بود که توی کل عمرم گرفتم با وزنم و اضافه کرد

چجوریه مگ 

چجوریه مگ

ببین اولش ک میگن تا دو هفته وزن نکن خودتو

غذاهایی که به من دادن همش سرخ کردنی بود

تازه سختمم بود ولی اعتماد کردم دو هفته بعد کشیدم دیدم ۳ ،۴ کیلو اضافه کردم 

خیلی داغون بود 

اگر میخواید وزنتون کم ش یا اندامتون روی فرم بیاد 

فقط کربوهیدرات رو کم کنید 

فیبر زیاد 

و پروتئین به اندازه 

و ورزش

مثل رژیم بدنسازا 

به جز این همه روش ها مقطعی و غیر علمی هستن 

ضمن اینکه باید سبک زندگی سالم خوری ش

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
هوف پس اینا ک میگن خوبه تبلیغه🥲پس اع کجا رژیم بگیریم جای خوب سراغ نداری؟

هرچقد تماس گرفتم پیگیری کردم اصلا جوابمو ندادن 

پول دور انداختن بدون بازدهی و حداقل پشتیبانی بود

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
ببین اولش ک میگن تا دو هفته وزن نکن خودتوغذاهایی که به من دادن همش سرخ کردنی بودتازه سختمم بود ولی ا ...

اوه بیخیال بابا 

آره منم حاضر نیستم خودم و برا لاغری بکشم 

سلامتی برام مهمه