pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 عنوان چجوری شوهرمو راضی کنم واسه بچه ی دوم😔 967 بازدید | 37 پست پسرم مهر میره پیش دبستانی خیلی دوس دارم واسه بچه ی دوم اقدام کنم ولی شوهرم راضی نمیشه 😭😭😭 از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم 1396/06/06 | 07:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 خب چرا راضی نمیشه؟ کلا اگه به اون بود هنوز پسرمو هم نداشتم میگه بچه چیه واسه خودمون خوش باشیم (البته الان عاشق پسرمه) از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 وضع مالیتون خوبه؟شاید بخاطر وضع مالی مخالفه خوبه خداروشکر نه کلا بچه دوس نداره ولی من عاشق بچه ام از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 یکی از فانتزی هام اینه که شوهرم بگه بچه میخوام😔😔چجوریه که مردای دیگه همه از زنشون بچه میخوان ؟؟؟ از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
مامان_محمدمعین عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4806 وای دقیقا برعکس،مایینشوهرم هی میگه باید دوتا داشته باشیمالبته نه الان مسگه پسرمون مدرسه رفت باید اقدام کنیم برای دومی از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
مامان_محمدمعین عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4806 وای دقیقا برعکس،مایین شوهرم هی میگه باید دوتا داشته باشیم البته نه الان مسگه پسرمون مدرسه رفت باید ... ومنم مخالفت میکنمخیلی بچه داری سخته از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
را۲ عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 920 ی عروس نی نی سایتی اینجا گفته مادرشوهرش کاندومشونو سوراخ میکرده چن نوه میخاسته😁توهم سوراخ کن😆 به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
123فرزانه عضویت: 1396/06/03 تعداد پست: 191 کلا اگه به اون بود هنوز پسرمو هم نداشتم میگه بچه چیه واسه خودمون خوش باشیم (البته الان عاشق پسرمه) بیکاری عزیزم نه ماه حاملگی سختی ش رو به جون بخری کاش همسر منم مث شما فک می کرد ،و دیگه بچه ازم نمی خواست
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 ومنم مخالفت میکنم خیلی بچه داری سخته والا من از هر کی میپرسم همه میگن شوهرامون بچه میخوان ما قبول نمیکنیم.اینم شانسه منه از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 ی عروس نی نی سایتی اینجا گفته مادرشوهرش کاندومشونو سوراخ میکرده چن نوه میخاسته😁 توهم سوراخ کن😆 اخه ما طبیعی جلوگیری میکنیم😅😅 از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
pupakkk مدیر استارتر عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 بیکاری عزیزم نه ماه حاملگی سختی ش رو به جون بخری کاش همسر منم مث شما فک می کرد ،و دیگه بچه از ... یعنی دیگه بچه نیارم؟حیفه اخه از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
را۲ عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 920 اخه ما طبیعی جلوگیری میکنیم😅😅 😉 به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11497 خب اگه شوهرت نخواد واسه تو هم یخت میشه چون ممکنه تو بارداری یا بعد زایمان و نوقع بچه داری اصلا کمکت نکنه و بگه من که بچه نمیخواستم و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖