2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه آنتی هیستامین یا سیتیریزن قرص حساسیت نصفه بنداز خوابت تنظیم شه چون آنتی هیستامین ها خواب آلودگی ...

کدومش قوی تره واسه خواب؟

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

سیتیریزن بخوری فردا تا شب هم خوابالو هستی مگر اینکه نصفه یا یک چهارم بخوری

اینقدر از بی‌خوابی و هزارتا مشکل خستم ۱ دونه سیتریزین خوردم یدونه آنتی هیستامین 😢

قرص خواب خودم تموم شده بود

سیتیریزن بخوری فردا تا شب هم خوابالو هستی مگر اینکه نصفه یا یک چهارم بخوری

میخواستم فقط بخوابم از شر فکرام راحت باشم 💔 ظاهرا هنوزم خوابم نگرفته 💔

اینقدر از بی‌خوابی و هزارتا مشکل خستم ۱ دونه سیتریزین خوردم یدونه آنتی هیستامین 😢قرص خواب خودم تموم ...

عزیزم من کلا آدم بدخواب هستم جنبه ندارم حتی یه چایی بخورم بی‌خوابی میزنه به سرم کل زندگیم در فکر این بودم چی کار کنم که شب بخوابم یه دهه از عمرم رو با سیتیریزن و آنتی هیستامین سر کردم بعد که دیگه اثر نکردن به آلپروزلام مادرم رو آوردم تا چن سال شبهائ بی‌خوابی از اون استفاده کردم بعدها که اینارو به دکتر گفتم دکتر گفت در واقع با این داروها افسردگی پنهان خودت رو کنترل میکردی الان زیر نظر پزشک اس سیتالوپرام ۱۰ یک سال و نیم مصرف کردم از اون به بعدفقط موقع هایی که چالش دارم استفاده میکنم معمولا در ماه موقع پریودی قرص لازم میشم

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
عزیزم من کلا آدم بدخواب هستم جنبه ندارم حتی یه چایی بخورم بی‌خوابی میزنه به سرم کل زندگیم در فکر این ...

عزیزم چه خوب 

منم حدودا با قرص آلپروزلام میخوردم مثلای توی یه سال ۳ تا بسته ۱۰ تایی تموم کردم ولی نمیخوام خودمو عادت بدم بهش واسم سخته