2777
2789
عنوان

پشه آئدس

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 33 پست
پسرم از یک ساعت پیش تا الان داره استفراغ میکنه و از صب که بیدار شد رو بدنش یه عالمه دونه مثل کهیر زد ...

عزیزم خیلی سخته انشاالله چیزی نیست شاید حساسیت یا مصمومیت

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه رفته یه گوشه افتاده مرده اخه سازمان ملل اگه دقت کرده باشی هیچ کاری نمیکنه فقط ابراز نگرانی میکن ...

ن من کارم میکنم ولی خیلی نگرانم 😂😂😂 بخدا شانس ندارم الان یک هفتس خودم افتادم مریض کرونا گرفتم اونم از نوع اولیه ک دیگ هیشکی نمیگیره😐😐 اونم امروز دیدم عصابم ریخت بهم اصلا

کار میکنه؟چه مارکی بگیرم؟قبلا داشتم کار نمیکرد انداختمش دور

والا مارکش اینا یادم نیس.

ارزونم خریدیم الان چهاارساله،وقتی پسرم دنیا اومد خریدیمش،

داخلش یه المنت دارع که جریان برق داره پشتشم یه چراغ کم نوره.

تو خونه تاریک بهتر عمل میکنه من نیم ساعت یا یساعت قبل خواب کل چراغارو خاموش میکنم و لامپ اشپزخونه رو روشن میزارم بعدش موقع خواب چراغ خوابو روشن میکنم و لامپو خاموش میکنم.اینجوری همه پشه ها جذب اشپزخونه میشن،خودمون تو اتاق میخوابیم.

به محض خاموش کردن لامپ پشه ها میفتن تو چراغ خواب

ما چون تو حیاطمون درخت داریم و تو تراسمون گل زیاد دارم بخاطر اون پشه اینا زیاد میاد خونمون بااینکه در توری هم داریم ...

خلاصع پر حرفی نکنم من خیلی راضی ام.ببینم عکسش تو نت بود میفرستم.

راستی اسی جان استرست طبیعیه،

پتو رو بالا ی سر پسرت تکون بده و یه چراغ دور تر از محل خواب پسرت روشن کن پنکه یا کولرم بزن یه چادر بکش روی پسرت بعدشم لامپ محل دور میتونی خاموش کنی خودت چراغ گوشیتو روشن کنی ببینی چیزی میاد به نور گوشیت

من پسرم حساسیت داره،بخاطر نیش پشه حتی تب هم کرده بردمش دکتر خیلی میترسم از اینکه نیشش بزنن شبو روزمون تار میشه

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ن من کارم میکنم ولی خیلی نگرانم 😂😂😂 بخدا شانس ندارم الان یک هفتس خودم افتادم مریض کرونا گرفتم اون ...

انشاءالله خودتم زودتر خوب بشی، ولی نگران نباش چون اصلا این پشه توی تهران نیومده

میگن جاهایی که اب هست جمع میشه، فعلا تا مهر سمت چیتگر نرو

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

والا مارکش اینا یادم نیس.ارزونم خریدیم الان چهاارساله،وقتی پسرم دنیا اومد خریدیمش،داخلش یه المنت دار ...

مرسی گلم از توضیخاتت فردا ببینم پیدا میکنم میخرم حتما

باشه انجام میدم حتما

ولی شنیدم میگن این نوع پشه روزا فعاله شبا نیست

انشاءالله خودتم زودتر خوب بشی، ولی نگران نباش چون اصلا این پشه توی تهران نیومدهمیگن جاهایی که اب هست ...

قربونت مرسی 

انشاالله بلا از. همه دور باشه تابستونم تموم شه راحت شیم😐🥲⚘️

پسرم از یک ساعت پیش تا الان داره استفراغ میکنه و از صب که بیدار شد رو بدنش یه عالمه دونه مثل کهیر زد ...

کاش عزیزم خودت صبح میبردی دکتر ، یه اسنپ میگرفتی می‌رفتی . چن سال یا چن ماهشه؟؟

گل بنفشه افریقایی و ریحان دافع حشرات هستن میتونید جلوی درها و پنجره هاتون بزارید.اسپری یا کرم دافع حشرات هست هم برا بدن هم لباس میتونید بخرید، عصاره نعنا و دارجین هم بشدت دافع حشراته.و هم ارامبخش میتونید یه دستا و گلوتون بمالید.لباس نخی روشن و خنک و استین بلند برا بچه هاتون بپوشونید،

دمنوش اسطوخودوس و به لیمو و اویش خیلی مفید برا سیستم ایمنی حتما بنوشید

در اخر اصلا نترسید ممکنه بخوان اینم مثل کرونا رعب و وحشت ایجاد کنن اما اصلا مثل کرونا همه گیر نمیشه و انتقالشم به این راحتی نیس همیتطور که میبینید کلی روش هست برا اینکه نیان پشه ها

اما جدی هم بگیرید...

تو شهر اطراف ما دونفر فوت شدن مشکوک به همین قضیه،دور از جون شما اسی جان

من حتی ندیدم پشه اش چه شکلیه،انقدر که بیخیالم...ببین استرس منشا تماااام بیماری هاست.تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،بدن مام انقد ضعیف نیس با یه پشه از پا بیفته،اینو باور داشته باش و تکرار کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم از توضیخاتت فردا ببینم پیدا میکنم میخرم حتماباشه انجام میدم حتماولی شنیدم میگن این نوع پشه ...

نمیدونم این موردو.

تلاشهای من برای پشه های معمولی🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم این موردو.تلاشهای من برای پشه های معمولی🤣🤣🤣

ولی یسری دافع حشراتم هستن که با جریان و یا دارو و قرص کار میکنن.اونا مثلا تا چند کیلومتر نمیزارن چیزی نزدیک خونه بشه.نمیدونم اثر بخش هستن یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه منو نمیزنید

این پشه مث کرونا قراره همه گیر بشه و از شهریور این اتفاق میوفته

منم رمال و پیشگو نیستم

فقط خیلی صفحات خارجی که راجب پیشگویی هست رو دنبال میکنم

ایلومیناتی و ...

دنیا داره رو شاخ اینا میچرخه

حتی راجب ساعت و تاریخ سقوط بالگرد هم من ۳ ماه قبلش خونده بودم..

امیدوارم این قضیه پشه اتفاق نیوفته ولی طبق چیزایی که دیدم قراره از حدود شهریور مث کرونا بشه..آرزووومه که نشه..

پیشف پاف بزنید و اگه علائمی دیدید سریع برید بیمارستان

هنوز تو اون فاز خطرناکش نیست