پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 672 عنوان پشه آئدس 4356 بازدید | 33 پست سلام خانما امروز صبح رفتم تو اتاق خواب یه دفعه دیدم ی پشه شکل ائدس رو اینه کمد دیواری نشسته اولش جا خوردم پسرمم تو اتاق خواب بود خیلی ترسیدم رفتم دستمال کاغذی برداشتم بگیرمش شوهرم اومد گفت چیه گفتم نگاه کن این پشه ک تب دنگی میارس گفت ن باباااا و اومد هنرنمایی کرد زد معلوم نی کجا رفت الان خیلی استرسی و نگرانم مخصوصا برا پسرم بنظرتون توی تهران اومده اینپشه؟؟ همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫 1403/04/16 | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 وا خب اسپری حشره کش بزن الان نشستی ابراز نگرانی میکنی فقط؟ مگه سازمان مللی؟بعدم اصلا توی تهران نیومده منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
کندال_ورژن_ایرانی عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 852 ای بابا همین مونده واسه پشه ام استرس بگیرم چیزی که کنترلش دستت نیست و بهش فکر نکن دیگه نمیتونی وسط تابستون که هر پشه ای رد شد چکش کنی و استرس بگیری
لجوج عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 4609 چ شکلیهحتما چراغ خواب پشه گیر بزنید خونتون فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁
بدونکلام عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5789 پر هست ولی اگه ناقل باشه بیمار میکنه چند روز پیش رو دستم داشت نیش میزد زدم گشتمش😁دافع حشرات بگیر رو قسمتهایی که لخت هست بزن من گرفتم اسپری هست بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
فریال۱۲۳ عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1556 پسرم از یک ساعت پیش تا الان داره استفراغ میکنه و از صب که بیدار شد رو بدنش یه عالمه دونه مثل کهیر زده بیشتر دستاش باباش نبود که بریم دکتر خیلی استرس دارم خدایا کاش صبح بشه زودتر
rdreamer عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1260 چ شکلیهحتما چراغ خواب پشه گیر بزنید خونتون کار میکنه؟چه مارکی بگیرم؟قبلا داشتم کار نمیکرد انداختمش دور
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 672 وا خب اسپری حشره کش بزن الان نشستی ابراز نگرانی میکنی فقط؟ مگه سازمان مللی؟بعدم اصلا توی تهران نیومد ... زدم ک ولی ندیدم کجا رف چ ربطی ب سازمان ملل داشت همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 672 چی هست؟ پشه همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 672 ای بابا همین مونده واسه پشه ام استرس بگیرم چیزی که کنترلش دستت نیست و بهش فکر نکن دیگه نمیتونی وسط ت ... شانس قشنگم تا رفتم تو اتاق چشمم خورد ب این موجود همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
پاسخگوی۱۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 672 چ شکلیهحتما چراغ خواب پشه گیر بزنید خونتون سیاهه با نقطه های سفید دوتا شاخم انگار از پشتداره همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 زدم ک ولی ندیدم کجا رف چ ربطی ب سازمان ملل داشت دیگه رفته یه گوشه افتاده مرده اخه سازمان ملل اگه دقت کرده باشی هیچ کاری نمیکنه فقط ابراز نگرانی میکنه 😂 منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن