2777
2789
مال ما هم ارثیه از سن کم فشار داشتیمموقع هایی که استرس داریم بالا میرههمسرتون اول باید استرس رو دور ...

یعنی ممکنه چون تازه ی  ده دوازده روزیه عوض کرده تاثیر بزاره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گاهی اوقات بالا می‌زنه مدت زبادیه نزدیک ۱۳ همیشه , منم خیلی ناراحت میشم تازه برو خدا رو شکر کن هم ...

میگم اگ آدم یکی دو بار قرص فشار نخوره راست میگن سکته میکنیم

اخه من خودم گاهی وقتا فراموشم میشه شده یکی دوباری یادم رفته

خب همسرمم پلیکسیتیک کلیه داره ک باید یا پیوند بشه یا دیالیز تمام بدبختیم و ترسم همینهخودمم ام اس و د ...

عزیزم چرا نمیری در خونه خدا 

باید از خدا آرامش بگیری 

نماز بخون و بعدش دعا کن 

بخدا همسر منم چنان فشارش بالا می‌ره 

همیشه هم چکاب میشه کلیه هاش

همه امیدم ب خداست 

حتما شروع کن نماز بخون 

برای خودتون هم اصلاااااا خوب نیس اینهمه استرس 

من خودم فشارم همیشه ۹ هست ، اما بیماری ریزش مو ژنتیکی گرفتم و الان دیگ کچل شدم ، اگزما پوستی شدید هم دارم از خونه است بیرون نمیتونم برم ، همیشه خدا زو شکر کن و ازش آرامش و انرژی بگیر 

میگم اگ آدم یکی دو بار قرص فشار نخوره راست میگن سکته میکنیماخه من خودم گاهی وقتا فراموشم میشه شده یک ...

نه بابا اینحرفا چیه ، ولی همیشه سعی من بخوری ، گوشی بذار سر زنگ ، همسر منم اینکارو می‌کنه 

گلم استرست خیلی بالاست ، خودتونم فشار داری 

مراقب خودت باش 

عزیزم چرا نمیری در خونه خدا باید از خدا آرامش بگیری نماز بخون و بعدش دعا کن بخدا همسر منم چنان فشارش ...

بخدا قسم نمازم همیشه براهه انقد دیگ نذر نیاز میکنم ک نگو

انقد باخدا حرف میزنم نامه مینویسم ک نگو 

تنها امیدم بخدا و ائمه دیگ بجز اینا کسی رو ندارم ک برم هر دیقه درخونشون

بخدا قسم نمازم همیشه براهه انقد دیگ نذر نیاز میکنم ک نگوانقد باخدا حرف میزنم نامه مینویسم ک نگو تنه ...

پس اینهمه استرس از چیه 

کسی ک واقعا ب خداوند اعتماد کنه اینهمه استرس نباید داشته باشه 

بخدا فشار خون همسر منم بالا می‌ره ، درسته آدم گاهی اذیت میشه 

اما از ته دل بگو خدا مراقبمه 

نمک و چربی خیلی کم بخورین 

نه بابا اینحرفا چیه ، ولی همیشه سعی من بخوری ، گوشی بذار سر زنگ ، همسر منم اینکارو می‌کنه گلم استرست ...

اره افرین خوب فهمیدی استرسی ک زیاد هستم الان قرص اعصاب میخورم مثلا بهتر شدم ولی باور میکنین فقط شما دعا کنین همسرم همیشه سلامت باشه من اصلا مهم نیسم چون اونه ک حتی منو کمک میکنه جابجا میکنه 😔

اره افرین خوب فهمیدی استرسی ک زیاد هستم الان قرص اعصاب میخورم مثلا بهتر شدم ولی باور میکنین فقط شما ...

باشه گلم قول میدم همیشه براشون دعا کنم تو نماز شب 

انشالله ک خدا قبول کنه ازم

اما قول بدین اعتمادتون رو ب خداوند بالا ببرین 😊

پس اینهمه استرس از چیه کسی ک واقعا ب خداوند اعتماد کنه اینهمه استرس نباید داشته باشه بخدا فشار خون ه ...

اره درست میگی 

کاش واقعا میتونستم سلولی ب خدا وصل بشم 

ولی دست خودم انگار نیس تا میبینم یذره حالش بده من بهم میریزم 

باشه گلم قول میدم همیشه براشون دعا کنم تو نماز شب انشالله ک خدا قبول کنه ازماما قول بدین اعتمادتون ر ...

الهی من قربونت برم تو نمازت بگو خدایا فاطمه خیلی تنهاس بجز تو مجتبی هیچکسو نداره خودت ب مجتبی رحم کن ک فشارش نرمال بشه 

دورت بگردم دوست خوبم 

ممنون از تک تکتون ک با مهربونی کنارم بودین امشب دوستون دارم

اره درست میگی کاش واقعا میتونستم سلولی ب خدا وصل بشم ولی دست خودم انگار نیس تا میبینم یذره حالش بده ...

نه ته دلت همیشه اعتماد داشته باش عزیزم 

بخدا یه لذتی داره ، شروع کن تمرین کنی 

اصلا نترس ، ترس رو بشکن تو وجودت !

نه ته دلت همیشه اعتماد داشته باش عزیزم بخدا یه لذتی داره ، شروع کن تمرین کنی اصلا نترس ، ترس رو بشکن ...

روچشمم ممنونم ازت مهربونم خدا بهتون سلامتی بده همیشع

الهی من قربونت برم تو نمازت بگو خدایا فاطمه خیلی تنهاس بجز تو مجتبی هیچکسو نداره خودت ب مجتبی رحم کن ...

کاری نکردم خواهر گلم چچچچششششششم حتما 

خیالت راحت همیشه همسرتون صحیح و سالم از خودتون هم بهتر بالا سرتونه بهتون قول میدم 😊😊🥰 

اینا همش یه عدده ، باید رعایت کنید کامل 

اما خدا از همه چیز بالاتره 

بهتون قول میدم همیشه صحیح و سلامت باشن 

فقط اعتمادت رو بالا ببر ، همین ، بذار اون ارامشه تو قلبت خودشو نشون بده ، بعد نتیجش رو کامل میبینی