omidvar_lk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 1047 عنوان چاق شدم 😭😭 97 بازدید | 7 پست انتقال جنین دادم البته منفیه میدونمبعد خیلی هم نخوردم چون فعالیت نداشتم چاق شدم الان هم افسردگی بعد از منفی شدن و چاق شدن دارم 😭شوهرمم همش میگه ازم جدا شو چون مشکل از منه امروز | 06:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13924 وا چ شوهریه 😐بنظرم برا اون دو موضوع ناراحت نباش برا این شوهرت ناراحت باش یعنی چی جدا شو مکه مسخره بازیه یا هدف از ازدواج فقط تولید مثله مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3357 ای بابا، دکتر بهتر سراغ ندارین؟ •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
nazzaninrf عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 1128 اعتماد یه نفس خودتوداغون نکنبه نظرم شوهر بیشعوری داریبذارش به حال خودش و خدای خودش
omidvar_lk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 1047 وا چ شوهریه 😐بنظرم برا اون دو موضوع ناراحت نباش برا این شوهرت ناراحت باش یعنی چی جدا شو مکه مسخره ب ... میگه سالی ی سکه میدم جداشوتو دلت میخواد مادر بشی ولی نمیشه بعضی وقتا میگم من یکی مثل تورو از کجا پیدا کنم اخهچند بارم شده میگم میتونه ماهی ۱۸ بدی واسه مهریه بده 🤣
omidvar_lk مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 1047 ای بابا، دکتر بهتر سراغ ندارین؟ بهترین دکتر میرم باید ببرمش اورولوژیمیتونم خودم برم ازمایش هاشو ببرم؟؟
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13924 میگه سالی ی سکه میدم جداشوتو دلت میخواد مادر بشی ولی نمیشه بعضی وقتا میگم من یکی مثل تورو از کجا پید ... باهاش برخورد کن این حرفا رو نزنه اون حرمت کلمه طلاق میریزهالبته اگه خودت میخوای بمونی من خودم به شخصه زندگی مشترکم بیشتر از بچه میخوام مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3357 بهترین دکتر میرم باید ببرمش اورولوژیمیتونم خودم برم ازمایش هاشو ببرم؟؟ آره دیگه چاره چیه، بازم از دکترای دیگه بپرس خدا بزرگه •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•